Унікальний засіб для ідеального волосся і шкіри, який у нас всіх є вдома

Навіть якщо ви не любите мед, цей продукт просто зобов’язаний бути на вашій кухні. Цей давній і дуже корисний продукт – джерело вітамінів, мінералів і біологічно активних речовин. Мед має знезаражувальну, зволожувальну, заспокійливу і зміцнювальну дію.

Ось найкращі рецепти засобів для краси шкіри і волосся, які можна легко приготувати вдома.

1. Для чистої шкіри без прищів

Рецепт № 1. Точковими рухами нанесіть на місце запалення суміш з меду і кориці у співвідношенні 1:1. Змийте через 10 хвилин. Така суміш нормалізує роботу сальних залоз, має протимікробну дію, покращує колір обличчя.

Рецепт № 2. Візьміть сік половинки лимона та 1 ч. л. меду. Нанесіть на чисту і суху шкіру, змийте через 20 хвилин. Застосовуйте 1-2 рази на тиждень. Крім сприятливого впливу на прищики ця маска допоможе звузити пори, освітлити і зволожити шкіру.

Рецепт № 3. Подрібніть 2 таблетки аспірину, додайте 4-5 крапель соку лимона і трохи меду. Перемішайте і нанесіть на проблемні зони на ніч. Найкраще закрити маску плівкою, а потім пластирем. На ранок почервоніння стануть помітно меншими, глибокі запалення вийдуть назовні та швидше загояться.

Результат: Дівчина на фото після застосування нічних масок з меду вже через кілька тижнів побачила результат і змогла відмовитися від медичних препаратів для лікування прищів.

2. Для висвітлення шкіри і темних кіл під очима

Вам будуть потрібні: 0,5 ч. л. меду, 1 ч. л. лимонного соку і 1 ч. л. натурального йогурту. Наносити на шкіру 1-2 рази на тиждень на 20 хвилин. За допомогою цієї суміші можна освітлити набридлу засмагу і пігментні плями.

Крім того, за допомогою суміші меду і кефіру можна освітлити темні кола під очима. Або скористатися таким рецептом: 1 ч. л. меду, 1 ч. л. соку огірка і 1 ч. л. соку картоплі.

Результат: Дівчина на фото змогла освітлити свою шкіру за допомогою імбиру і меду.

3. Для ефекту шкіри, що сяє зсередини

Рецепт № 1. Змішайте 2 ст. л. меду і 2 ст. л. молока. Протріть цією сумішшю обличчя за допомогою ватного диска, через 10 хвилин вмийтеся. Така маска чудово зволожує, наповнює цінними вітамінами і амінокислотами, підвищує пружність шкіри і допомагає боротися зі зморшками.

Рецепт № 2. Змішайте 1 ч. л. меду і 1 ст. л. соку алое вера. Це універсальний рецепт для живлення і зволоження шкіри будь-якого типу. При схильності до лущення можна додати до маски кілька крапель оливкової олії.

Результат: На фотографіях дівчина, яка робила протягом 2 тижнів масаж обличчя з медом. Уже можна помітити значні зміни: освітлення шкіри, вирівнювання тону, зменшення запалень, зволоження.

4. Для ідеальної шкіри без лущення

Простий рецепт скрабу для обличчя: змішайте 1 ст. л. меду і 1 ст. л. вівсяних пластівців, помасажуйте шкіру і змийте.

Результат: Дівчина на фотографії рекомендує використовувати скраб з медом, вівсяними пластівцями, зеленим чаєм і водою людям з будь-якими типами шкіри для відлущування, вирівнювання кольору шкіри, регенерації.

5. Для м’яких, спокусливих губ

Змішайте мед, цукор і оливкову олію, як потрібно помасажуйте губи, змийте і нанесіть бальзам для догляду. Як альтернативу можна використовувати коричневий цукор, мед і вазелін.

Результат: Потріть губи вологою зубною щіткою з сумішшю цукру і меду протягом 2 хвилин, змийте засіб і прополощіть щітку, а потім знову повторіть процедуру на губах. Ви отримаєте результат, як у дівчини на фото, всього за 1 застосування: губи стануть м’якшими, швидше загояться тріщинки, суха шкіра відпаде.

6. Для густого і блискучого волосся

Рецепт № 1. Для зволоження і живлення волосся. Змішати мед і жовток 1 яйця в рівних пропорціях, нанести на чисте вологе волосся, тримати щонайменше 30 хвилин.

Рецепт № 2. Для живлення і сяяння. Змішати мед і оливкову олію у співвідношенні 2/3 меду і 1/3 – олії, розподілити на волосся, змити через 30 хвилин.

Рецепт № 3. Для зміцнення, росту і блиску. Розтерти два банани в кашку, додати 1 ст. л. меду і 2 ст. л. кокосової олії. Розподілити маску по всій довжині волосся, тримати півгодини і змити шампунем.

Результат: На цій фотографії результат застосування маски для волосся з медом, бананом, сиром і кокосовою олією, яка робить волосся м’якшим, щільнішим, чудово живить і додає блиску.

8. Для освітлення шрамів

За допомогою масок з меду, лимонного соку, йогурту і вівсяних пластівців, які треба робити щодня протягом 5-10 хвилин, можна прискорити загоєння, освітлити шкіру і запобігти утворенню шрамів. На шрами можна наносити і чистий мед, залишаючи на шкірі на цілу ніч і робити так, поки вони не стануть світлішими.

В результаті ви отримаєте досить швидке розгладження тканини шраму, освітлення червоних шрамів, як у дівчини на фото.

7. Для дбайливого видалення волосся без вростання

Змішайте 1/4 склянки меду, 1,5 склянки цукру, 1/4 склянки соку лимона і 1/2 склянки води. Варіть на повільному вогні до повного розчинення цукру і появи на поверхні суміші бульбашок. Дайте їй охолонути та нанесіть на шкіру, де треба видалити волосся, потім накрийте ділянку бавовняною тканиною, розгладьте і різким рухом зніміть матеріал.

Результат: Такий шугаринг дуже м’яко видаляє волосини, запобігаючи вростанню і одночасно живлячи і пом’якшуючи шкіру. Згодом волосся стає тоншим, а гладкі ніжки будуть тішити вас до 3 тижнів!

Джерело

Поділись


Новини партнерів