Поради про те, як правильно мити голову

Процедура миття волосся – звичайне явище, не вимагає спеціальних навичок. Однак помилки в цій простій справі зробити досить просто. Сьогодні ми розповімо про те, як правильно мити голову.

По-перше, потрібно вибрати правильний шампунь. Багато поспішають брати в магазині пляшку побільше, до того ж, щоб засіб був 2 в 1, наприклад, з бальзамом або кондиціонером. Але це не зовсім правильно, тому що великі обсяги призначені для салонів або перукарень. Вам же слід брати середню упаковку, причому вид шампуню час від часу потрібно міняти – не можна постійно користуватися одним і тим же. Адже ви ж не їсте одні і ті ж яблука або макарони?

По-друге, пам’ятайте, що шампуні з кондиціонером можуть використовуватися тільки тимчасово, наприклад, якщо ви у відпустці або на дачі, коли немає можливості використовувати кілька засобів одночасно.

По-третє, при тривалому використанні вибирайте окремі флакони бальзамів і кондиціонерів.

Тепер перейдемо безпосередньо до миття волосся. Потрібно брати невелику кількість шампуню і втерти його в добре змочене волосся. Причому бажано робити це біля коріння протягом декількох хвилин.

Після цього трохи змочіть волосся і вспініть шампунь. Тільки після цього можна змивати косметичний засіб з волосся. Робити це краще прохолодною водою, найкраще проточною. Завдяки цьому волосся будуть природно блищати. Не потрібно викручувати волосся, а також інтенсивно терти їх рушником. Необхідно щоб волосся позбувалося від вологи дуже ніжно, щоб не пошкодити його.

Поділись


Новини партнерів