Застосування цієї косметичної олії, уповільнює старіння шкіри

У олії шипшини містяться найрізноманітніші корисні компоненти – вітаміни, насичені і поліненасичені кислоти. За рахунок цього олія володіє досить широким спектром впливу на шкіру обличчя.

Застосування косметичної олії шипшини дозволяє привести в норму обмінні процеси в шкірі, уповільнити старіння шкіри. Вона володіє зволожуючою і живильною дією, захищає шкіру від впливу ультрафіолету, має протимікробні властивості. Унікальні регенеруючі властивості олії шипшини широко використовуються при догляді за зрілою шкірою обличчя, при опіках, порізах, ранках. Воно допомагає усунути і косметичні дефекти – плями після прищів, шрами, рубці.

При догляді за зрілою шкірою олія розгладжує вже наявні зморшки, зменшує вікову пігментацію, підвищує пружність шкіри, робить її більш еластичною. У лікувальних цілях олія використовується при таких захворюваннях шкіри як екзема і псоріаз.

Підходить олія шипшини для сухої, пересушеної, проблемної, зрілої шкіри, для дуже чутливої шкіри і шкіри, схильної до подразнень і лущення. А ось для догляду за жирною шкірою її використовувати не рекомендується, особливо, якщо шкіра схильна до появи прищів.

Поділись


Новини партнерів