Як доглядати за волоссям взимку?

Зовсім скоро на вулиці стане холодно і випаде перший сніг. Зиму вважають найскладнішим періодом для волосся. І якщо ви не хочете, щоб до весни воно стало сухим і млявим, необхідно правильно доглядати за ним.

Холод, сухе повітря в приміщенні і пронизливий вітер – всі ці фактори негативно впливають на волосся. Пам’ятайте, щоб зберегти волосся здоровим, в зимовий період особливу увагу треба приділяти догляду.

Правильно мийте волосся

У зимовий період найкраще використовувати шампуні без вмісту сульфатів у складі, щоб убезпечити їх від пересихання. Це – головне правило догляду за волоссям взимку. Крім того, мийте тільки коріння волосся і шкіру голови – все волосся спеціально намилювати не варто. Досить того, що по ньому протече вода. Також не забувайте використовувати кондиціонер на основі олій і два рази на тиждень обов’язково використовуйте живильну маску.

Профессиональные шампуни для волос без сульфатов

Захищайте волосся

Не забувайте про головні убори, Користуйтесь захисними олійками для волосся. Холод негативно впливає на коріння волосся, а це може призвести до його випадіння.

Відвідуйте перукаря

Оскільки, взимку волосся ослаблене, раз на 6 тижнів вам необхідно підстригати кінчики. При цьому, зверніть увагу, що за наявності поламаних волосків, необхідно зробити і полірування волосся. Якщо цього не робити, волосся буде розшаровуватися по довжині і це, звичайно ж, відіб’ється на його зовнішньому вигляді.

Джерело

Поділись


Новини партнерів