Цей спосіб допоможе зняти набряки обличчя за 15 хвилин

Багато представницькі прекрасної половини людства регулярно стикаються з такою проблемою, як набряклість обличчя. Часто не мине ця біда і чоловіків. Вранці, дивлячись у дзеркало, багатьох з нас засмучують набряки повік і мішки під очима, опухлі ніс і губи. Досить це терпіти. Тим більше, коли є такий чудовийі спосіб, який допоможе позбутися набряків за 15 хвилин.

Для початку розберемося, чому на обличчі виникають набряки . Причиною можуть бути неправильне харчування. Солона їжа сприяє затримці рідини в організмі через це наше обличчя вранці є один суцільний набряк. З цієї ж причини опухають пальці ніг і рук.

Часто причиною затримки рідини в тканинах людини стає алкоголь. Тому експерти і не рекомендують випивати на ніч. А якщо це вже сталося, то потрібно під час застілля пити багато зазвичай води.

Негативно впливає і сон. Через недосипання фізіологічні процеси відбуваються повільніше і вода затримується в клітинах і тканинах.

Що допоможе впоратися з набряками обличчя швидко і дешево? Пропонуємо вам скористатися ефективним рецептом.

Вранці зробіть зарядку, щоб розігнати кров. Після чого акуратно помасажуйте обличчя. Потім випийте 1 – 2 склянки води без газу. Коли всі ці умови виконані, несильно натискайте вказівними пальцями на область між скронями і чолом. Процедуру потрібно проводити не менше 60 секунд.

Всі ці нехитрі маніпуляції в лічені хвилини допоможуть зняти набряклість і зробити обличчя свіжим.

Поділись


Новини партнерів