Фахівець назвав 2 напої, які прискорять метаболізм і допоможуть схуднути

Для схуднення важливо дотримуватись здорової дієти та багато рухатись. Ви повинні створити дефіцит калорій, споживаючи їх менше, ніж спалюєте. Вважається, що деякі гарячі напої можуть прискорити ваш метаболізм, збільшуючи тим самим витрату калорій, пише Жіночий світ з посиланням на Express.

Одним з таких напоїв є зелений чай.  Дослідження показали, що він активізує метаболізм, прискорюючи спалення жиру. В одному дослідженні, опублікованому  Національною медичною бібліотекою, одна група чоловіків перед вправами вживала екстракт зеленого чаю, а інша не приймала нічого. В результаті учасники з першої групи спалили на 17% жиру більше. Такі ж результати показали ще декілька досліджень.

Отже, можна зробити висновок, що вживання зеленого чаю перед тренуваннями допомагає спалити більше жиру та швидше схуднути.

Фітнес-тренер  Девід Вайнер розповів також про переваги деяких трав’яних чаїв, зокрема імбирного: “Завдяки природному ферменту імбиру, який називається гінгерол, цей корінь активно зменшує запалення, набряки та усуває здуття живота”.

Поєднання імбирного чаю зі здоровим харчуванням і регулярними заняттями спортом сприятиме чудовим результатам у зниженні ваги. До того ж, корінь імбиру сприяє детоксикації організму, що також корисно для схуднення.

Відомо, що гінгерол може прискорювати травлення та стабілізувати рівень цукру в організмі. Це дозволяє нам довше залишатись ситими і уникати зайвих перекусів. Крім того, він теж прискорює метаболізм.

Тож, якщо ви хочете швидше схуднути без шкоди для здоров’я, додайте в раціон зелений та імбирний чаї. Це не тільки корисно, а ще й дуже смачно.

Поділись


Новини партнерів