Як приготувати чай для схуднення і зміцнення імунітету

Коли мова йде про схуднення, більшість із нас хоче якомога швидше позбутись зайвих кілограмів, забуваючи при цьому про важливість постійних змін у раціоні. Правильне харчування та здоровий спосіб життя – це ключ до стрункості та кращого самопочуття, пише Жіночий світ з посиланням на ETimes.

Втім, способи прискорити схуднення справді існують. Почніть вживати зелений чай. Цей ароматний та заспокійливий напій відомий своїми корисними властивостями та здатністю прискорити спалення жиру.

Про користь зеленого чаю відомо всім. Він багатий не лише на антиоксиданти, а і на поліфеноли, які допомагають у боротьбі з пошкодженням клітин та запобігають розвитку цілого ряду захворювань. Дослідження показали, що регулярне вживання зеленого чаю прискорює метаболізм, що сприяє схудненню. Також чашка гарячого зеленого чаю може зміцнити ваш імунітет, сповільнити старіння мозку та знизити рівень холестерину.

Додавши до цього суперкорисного напою куркуму та корицю, ви зробите його ще ефективнішим. Обидві спеції мають корисні властивості, а також активізують термогенез в організмі, що сприяє зниженню ваги.

Щоб приготувати напій, який зміцнить ваш імунітет перед сезоном застуд і допоможе схуднути, вам знадобиться зелений чай, 1 паличка кориці, 1/2 ч.л. куркуми, 2 чашки води та мед за смаком.

Закип’ятіть у каструлі воду, додайте до неї куркуму та корицю. Зачекайте, доки не википить приблизно половина води. Потім вимкніть вогонь і додайте до неї чай. Дайте суміші настоятись (приблизно 5 хвилин) і процідіть її. Додайте мед за смаком і насолоджуйтесь.

Поділись


Новини партнерів