5 незвичайних комбінацій продуктів, які допоможуть вам схуднути

Коли ми намагаємось схуднути, то приділяємо багато уваги продуктам, які їмо, однак часто їхні комбінації, що можуть дати гарні результати, прослизають повз нашу увагу, пише Жіночий світ з посиланням на ETimes.

Ось 5 незвичайних поєднань продуктів харчування, які можуть допомогти вам швидше позбутись зайвих кілограмів:

Яблука з арахісовим маслом. Може це звучить досить дивно, але така комбінація дійсно допомагає схуднути. Яблука мають високий вміст клітковини і невелику калорійність, а арахісове масло містить мононенасичені жири, які сприяють схудненню, та поліненасичені жири, які допомагають знизити рівень глюкози в крові. Тому поєднання цих двох продуктів стане чудовим перекусом для тих, хто хоче позбутися зайвих кілограмів.

Банан та шпинат. Хоча смаки цих продуктів на перший погляд дуже контрастні, вони чудово поєднуються і дійсно сприяють схудненню. Банан дуже ситний і на довго пригнічує відчуття голоду, тоді як шпинат містить речовини, які прискорюють спалення жиру. Тож спробуйте приготувати з них смузі, вам неодмінно сподобається.

Зелений чай з м’ятою та лимоном. Такий напій допоможе вам освіжитись, підтримає оптимальний рівень вологи в організмі, а також допоможе вам схуднути. Листя м’яти відоме своє здатністю зменшувати апетит, до того ж такий напій вгамує спрагу, яку багато хто плутає з голодом. Таким чином ви можете уникнути переїдання.

Йогурт і кориця. Йогурт рекомендують вживати всім, щоб збільшити кількість корисних бактерій у кишечнику і покращити травлення, та особливо це стосується тих, хто намагається схуднути. Кориця ж багата на антиоксиданти та інші поживні речовини, які допомагають зменшити жирові запаси організму.

Мигдаль і гранат. І горіхи, і фрукти є важливою частиною дієт для зниження ваги. Мигдаль відрізняється ситністю і допомагає уникнути переїдання та зайвих перекусів, а гранат, як і інші червоні фрукти, містить вітаміни групи В, С та К та антиоксиданти.

Поділись


Новини партнерів