Дієтологи назвали продукти, які допомагають схуднути і зменшити целюліт

продукти, які допомагають схуднути

Для зменшення целюліту слід вживати продукти, що містять калій, а також омега-3 жирні кислоти. Ці та інші продукти, що сприяють схудненню, назвали іспанські дієтологи.

Експерти з харчування констатують: ніяка дієта не може усунути целюліт сама по собі, обов’язковими додатковими умовами є фізична активність і косметичні процедури.

«Тим не менше, є ряд продуктів, які повинні бути включені в раціон, якщо потрібно схуднути. Наприклад, такі, які мають антиоксидантні властивості. Ми рекомендуємо вживати якомога більше овочів, свіжими і приготованими», – розповіли іспанські дієтологи виданню La Gaceta.

Також для зменшення целюліту і схуднення вони радять вживати продукти, насичені калієм. Цей мінерал міститься в овочах і фруктах, але особливо його багато в бобових, горіхах, підказали фахівці.

Поповнили їх список і продукти, що володіють протизапальними властивостями: завдяки їх дії на організм активізується кровообіг, що важливо для активних метаболічних процесів, пов’язаних з витратою жирових клітин. За словами дієтологів, необхідно вживати в їжу жирну рибу, оливкову олію, а також спеції – корицю, куркуму, імбир.

Наостанок вони закликали всіх, хто хоче схуднути, правильно вечеряти.

Читайте також: 5 продуктів, які пришвидшують метаболізм і сприяють схудненню

«Вечеря є важливим пунктом будь-якого плану щодо усунення целюліту і схуднення. Він повинен бути легким і збалансованим, в загальних рисах складатися з таких страв, як свіжі салати, овочеві бульйони, куряча грудка», – поділилися фахівці.

Поділись


Новини партнерів