Експерти назвали прості продукти, здатні швидко прибрати жир на животі

Експерти назвали прості продукти, здатні швидко прибрати жир на животі

Зайвий жир на животі може збільшити ризик розвитку захворювань серця, підвищення тиску, діабету і багатьох видів раку. Щоб зменшити його скупчення в області талії, експерти з харчування та дієтологи радять відмовитися від солодощів, газованих напоїв і включити в своє харчування чотири простих продукти, які здатні зменшити кількість жирових відкладень на талії всього за чотири тижні.

Банани

Експерти акцентують – необхідно вибирати не дуже зрілі плоди. Банани – прекрасне джерело клітковини, завдяки чому надовго насичують: вживаючи їх, ви будете менш схильні перекушувати протягом дня. Крім того, продукт містить багато калію – мінералу, здатного обмежувати кількість натрію в організмі, що запобігає набрякам і підвищує швидкість метаболізму.

Цілісні зерна

Продукт результативно підтримує низький рівень інсуліну в організмі, що сприяє скороченню жирових клітин, допомагає ефективно і швидко худнути.

Цитрусові

До складу цитрусових плодів входить значна кількість вітаміну С, який прискорює жировий обмін речовин і виведення надлишків жиру з тіла.

Дослідження співробітників Університету штату Арізона (США), показало, що вживання апельсинів допомагає спалювати на 20% більше жиру при фізичних навантаженнях.

Грецький йогурт

Його вживання стабілізує рівень інсуліну, а незмінно низький вміст цього гормону може допомогти втратити значну кількість ваги, відзначають експерти.

Поділись


Новини партнерів