Цей улюблений багатьма продукт допоможе зберегти зір

Вживання в їжу молока може допомогти жінкам запобігти хворобам очей в подальшому житті, стверджують дослідники. Дослідження показало, що у жінок з високим рівнем вітаміну D...

Лікарі назвали кращий овоч для профілактики раку

Виявлено нові корисні властивості помідорів. Згідно з результатами дослідження вчених з Університету штату Огайо (The Ohio State University), США, опублікованими в журналі «Scientific Reports», щоденне...

Лікарі назвали овоч, який здатний замінити ліки від багатьох недуг

Більшість людей вважають здоров'я найголовнішим життєвим пріоритетом. Але навіть при правильному харчуванні і регулярних вправах наші органи з часом занепадають через старіння. Ніби нізвідки...

Названий простий спосіб захистити печінку від хвороб

Медичні препарати з ряду гепатопротекторів можуть мати обмеження до споживання, - тому, на думку вчених, використання продуктів харчування для відновлення здорових функцій печінки здатне...

Здуття живота може вказувати на три види раку

Вчені розповіли, що здуття живота, яке людина звикла вважати наслідком підвищеного газоутворення, насправді може вказувати на три види раку: яєчників, шлунка, кишечника. Матеріали дослідження...

Цей фрукт допоможе стабілізувати артеріальний тиск

Апельсин давно відомий не тільки завдяки прекрасним смаковим якостям, а й своїми лікувальними властивостями.  Корисні властивості апельсина: 1. підвищує імунітет 2. покращує апетит 3. знижує стомлюваність 4. зменшує набряклість 5....

Авітаміноз навесні: як розпізнати і що робити

Авітаміноз — вкрай неприємний стан, при якому організм людини серйозно страждає. Може відмічатися підвищена слабкість, занепад сил, проблеми з працездатністю. Крім того, недолік вітамінів зачіпає...

Вчені розповіли про шкоду помірного вживання алкоголю

Канадські вчені з'ясували, що навіть помірне вживання алкоголю шкодить здоров'ю, провокуючи ожиріння. Вони провели дослідження за участю 10 тисяч студентів старших курсів. Всіх їх попросили протягом...

Томатний соус і звичайний кетчуп знижують ризик розвитку раку шлунка і...

Це встановили співробітники Політехнічного університету Валенсії. Учених цікавило, як томати впливають на тіло людини, якщо вживати їх в сирому вигляді і після термічної обробки....

Вчені назвали причину скупчення жиру на животі в середньому віці

Дослідники в ході експерименту з'ясували причину утворення жирових скупчень в області живота у жінок середнього віку, а також знають, як вирішити цю проблему і...

Чому краще не вживати їжу гарячою?

Без гарячої їжі людині не обійтися. Супи, м'ясо, гарніри - все це набагато смачніше в гарячому вигляді. Як апетитно виглядає тарілка свіжозвареного борщу, від...

Виявлено простий спосіб зробити овочі кориснішими

Іспанські вчені провели дослідження, за підсумками якого прийшли до висновку, що глибоке обсмажування овочів на оливковій олії першого віджиму робить їх в рази кориснішими....