Ідеальні сукні для повненьких, або яку сукню вибрати дівчині розміру plus-size

Дівчата з розмірами одягу 46-48 і більше, часто ніяково себе почувають при виборі суконь. Тому в цьому огляді ми поділимося з вами секретами про те, як підібрати плаття, в якому ви будете почувати себе комфортно, що вигідно підкреслить фігуру і приховає недоліки.

Як правило, плаття для дівчини з пишними формами може краще підкреслити фігуру, ніж звичні джинси і футболка. Правильний фасон може творити чудеса, перетворюючи силует і підкреслюючи жіночність. Тому будьте готові до компліментів!

Яку сукню вибрати дівчині розміру plus-size?

5 виграшних фасонів суконь для дівчат розміру plus-size

Самим універсальним по праву можна назвати плаття-футляр, адже облягає – не означає погане. Просто потрібно вибирати плаття з щільної тканини темних відтінків (чорне, коричневе, темно-зелене, бордове і т.д.). Створити спокусливий вечірній лук допоможе плаття з широкими бретельками і декольте. А щоб візуально зробити широкі плечі вже, можеш надіти плаття-футляр з американською проймою, також тобі підійде одяг з акцентним декором (мереживо, бісер). Завершити look допоможуть туфлі на широкому зручному каблуці.

Назад в 20-і роки минулого століття! Сукня з прямим силуетом, декороване пір’ям – це вбрання буде ідеальним для вечірнього виходу в світ. Пір’я додадуть легкості й жіночності образу, а прямий силует приховає недоліки.

New look, родом з п’ятдесятих. Ці літні сукні просто створені для тебе: широка спідниця сукні замаскує пишні стегна, ліф зробить правильний акцент на грудях, широкий пояс «намалює» талію. Погодься, плаття такого фасону повинно бути в твоєму гардеробі. Плюс, в цьому випадку ти можеш сміливо експериментувати з кольором і принтом.

Ще один секрет – драпірування в потрібному місці. Правильні складки на трикотажному платті допоможуть приховати недоліки фігури і додадуть обсягу, де це потрібно. Особливо актуальними сукні з драпіруванням будуть для дівчат, у яких проблемною зоною є живіт.

Плаття з А-силуетом дуже популярні в цьому сезоні, але бути з ними потрібно акуратно. Такий фасон більше підійде дівчатам з широкими плечима і зі стрункими ніжками, оскільки збалансує фігуру. Якщо ж твій тип фігури «пісочний годинник» – доповни наряд вишуканим тонким ремінцем, підкреслюючи гармонійні пропорції тіла. А ось дівчатам з об’ємними стегнами варто відмовитися від таких суконь, оскільки вони візуально тільки обтяжать фігуру.

Поділись


Новини партнерів