«Гарячий Наполеон» з картопляно-грибним кремом

Поки він готувався, мої ледь з розуму не зійшли від аромату.

Продукти:

  • 1 упаковка листкового дріжджового тіста
  • 4 невеликі картоплини
  • 150 мл вершків (чим жирніше тим смачніше)
  • 1 велика цибулина
  • 100 г сиру
  • 300 г грибів
  • пучок зелені
  • сіль перець,
  • 2 ст. ложки рослинної олії

Як приготувати «Гарячий Наполеон»:

1) Картоплю відварити

2) Цибулю нарізати півкільцями і обсмажити 2-3 хвилини на рослинній олії. Додаємо гриби і смажимо все разом, поки вся вода не випарується. Я брала 300 г заморожених лісових!

3) Картоплю зім’яти в пюре з додаванням гарячих вершків.

4) Змішуємо грибну і картопляну маси. Додаємо зелень, дрібно нарізану, солимо і перчимо. Як слід перемішуємо! Все, начинка готова.

5) Тісто розкачати в тонкий пласт і нарізати на 3 або 4 прямокутника! У мене було 2 листи і вийшло 4 заготовки, якщо у вас 1 — то можна і на 3 частини! Укладаємо на деко по 2 пласта тіста і випікаємо при 200 гр. 12 хвилин, вони повинні трохи підрум’янитися.

6) На деко кладемо 1 корж, промазуємо його кремом. Посипаємо тертим сиром … Так викладаємо всі шари — зверху буде корж. Його вже не промазуємо, а просто посипаємо сиром!

7) Випікаємо ще 5 хвилин при тій же температурі.

Смачного!

Джерело

Поділись


Новини партнерів