Краща добірка салатів для тих, хто любить нові смаки!

САЛАТ «ЗАГАДКА»

Запропонуйте цей салатик вашим гостям, нехай вони вгадають з чого він зроблений. А поки вони будуть перебирати варіанти, салатик вже і закінчиться. Вже дуже він смачний!

Продукти:

  • Твердий сир – 150 гр
  • Ковбаса сирокопчена – 200 гр
  • Морква сира – 1 шт
  • Часник- 2 зубчики
  • Сіль і майонез.

На млинці:

  • Яйце куряче – 4 шт
  • Крохмаль – 1.5 ст. ложки

Приготування:

1. Спочатку випікаємо млинці.

2. Для цього збиваємо яйця з крохмалем, солимо до смаку.

3. Виходить 5 млинців.

4. Даємо їм охолонути, ріжемо їх на маленькі смужки.

5. Твердий сир і сиру моркву натираємо на крупній тертці.

6. Ковбасу нарізаємо тоненькою соломкою.

7. У салатнику з’єднуємо і перемішуємо всі інгредієнти і заправляємо майонезом з часником.

8. Салат повинен настоятися хвилин 30.

Смачного!

САЛАТ «НІЖНИЙ»

Готую його часто, він не тільки дуже смачний, але і не дорогий. Рекомендую!

Продукти:

  • Шинка – 300 гр
  • Огурец – 2 шт
  • Яйца курячі – 3 шт
  • Сир- 50 гр
  • Часник – 2 зубчики
  • Сіль за смаком
  • Майонез

Приготування:

1. Огірки, шинку ріжемо соломкою, сир тремо на тертці.

2. Яйця варимо, чистимо, тремо на тертці.

3. Додаємо пропущений через прес часник, солимо, перчимо, заправляємо майонезом.

4. Перемішуємо і подаємо до столу.

Смачного!

CAЛAT «HEДІЛЬKА»

Салат можна приготувати у будь-який день тижня! Та хоч кожен день протягом тижня готуйте його і їжте!

Продукти:

  • Капуста – 1 невеликий качан
  • Морква – 2 шт
  • Крабовое м’ясо – 1 упаковка
  • Майонез – за смаком

Приготування

1. Дрібно нашаткувати капусту, перетерти з сіллю.

2. Натерти на дрібній тертці моркву.

3. Нарізати крабове м’ясо.

4. З’єднати всі продукти в глибокому салатнику, додати майонез і перемішати.

5. Не забудьте трохи посолити.

Смачного!

САЛАТ «90 – 60 – 90»

Цей салатик я в перший раз спробувала в кафе, він мені так сподобався, що прийшовши додому, я його тут же приготувала.

Продукти:

  • Грудка куряча – 1 шт
  • Броколі – 1 пачка, приблизно 0,5 кг
  • Огірки мариновані середнього розміру – 6-7 шт
  • Майонез легкий
  • Сіль – щіпка

Приготування

1. Підготовлену курку відварюємо в підсоленій воді до готовності.

2. Броколі заливаємо окропом на 10 хвилин.

3. Курку, яка охолола, розділяємо на волокна, броколі ріжемо не дуже дрібно. Огірки – дрібно.

4. Все разом з’єднуємо і заправляємо майонезом.

Смачного!

САЛАТ З БАКЛАЖАНІВ, МАРИНОВАНОЇ ЦИБУЛІ І ЯЄЦЬ

Цей салат подобається абсолютно всім, і навіть тим, хто до баклажанів байдужий. Ваші гості будуть в захваті!

Продукти:

  • Баклажани – 500 гр
  • Яйце куряче – 4 шт
  • Цибуля ріпчаста – 1 головка
  • Майонез або сметана
  • Гірчиця в зернах – за смаком
  • Оцет 6-9% – 1 ст. ложка
  • Сіль – 1 ч. ложка
  • Цукор – 1 ч. ложка
  • Олія для смаження

Приготування

1. Яйця зварити, баклажани помити.

2. Баклажани порізати соломкою, скласти в миску, посолити і залити холодною водою.

3. Дати постояти 10-15 хвилин.

4. Тим часом, почистити цибулю, порізати тонкими півкільцями.

5. Додати сіль, цукор, оцет, залити водою.

6. З баклажанів злити воду, добре їх віджати.

7. Потім обсмажити на олії.

8. Яйця нарізати соломкою.

9. З цибулі злити воду.

10. Змішати баклажани, мариновану цибулю і яйця.

11. Додати домашній майонез за цим рецептом і гірчицю.

12. Пробуйте на сіль, якщо солі мало, посоліть.

13. Подавати салат можна в салатнику або викласти в кільце для салатів, це вже як вам більше подобається, все одно все з’їдять до грама.

Джерело

Поділись


Новини партнерів