Ці підсмажені боки зведуть з розуму кожного! М’які, як пух, пиріжки на кефірі

Якщо в холодильнику залишилася склянка недопитого кефіру, не поспішай його виливати! Наша редакція вже поспішає до тебе на допомогу з перевіреним рецептом пиріжків на улюбленому кисломолочному продукті.

Ще одна приголомшлива новина: дріжджі тобі не знадобляться! Процес приготування пиріжків настільки швидкий і простий, що ти забудеш про марудне, багатогодинне підняття дріжджового тіста.

Інгредієнти для тіста:

  • 1 скл. кефіру
  • 4 скл. борошна
  • 2 яйця
  • 2 ст. л. рослинної олії
  • 1 ч. л. соди
  • 2 ч. л. цукру
  • 1 ч. л. солі

Інгредієнти для начинки:

  • 0,5 кг курячого фаршу
  • 1/4 ч. л. чорного перцю
  • 1 ч. л. солі

Приготування:

Спочатку приготуй начинку: в готовий фарш додай чорний перець і сіль.

У глибокій ємності з’єднай кефір і соду. Після того як пройде реакція (зникне піна), додай сіль, цукор, рослинну олію і яйця. Збий все за допомогою віничка або міксера.

Поступово підсипаючи борошно, заміси повітряне тісто. Воно буде готове, коли повністю втратить липкість.

Відділи від тіста невеликі шматочки і сформуй коржі.

Поклади в кожен корж невелику кількість фаршу і акуратно з’єднай краї пиріжка. Обсмажуй вироби на соняшниковій олії до рум’яної скоринки.

Гарячі пиріжки найкраще подавати з домашньою сметаною. Приємного апетиту тобі і твоїм рідним!

Джерело

Поділись


Новини партнерів