5 способів зробити з курячого філе справжній шедевр: перевірені експрес-рецепти

613

Величезний плюс і першопричина того, що куряча грудка часто буває на нашому столі, – легкість в приготуванні цього м’яса і його відмінний смак. Такий інгредієнт важко зіпсувати, хіба що можна пересушити, але і тут треба постаратися.

Тим більше що у нашої редакції є перевірені рецепти, з якими філе виходить не тільки соковитим, а й фантастично ніжним. Якщо ви до сих пір з ними не знайомі, радимо зазирнути в наступну добірку. Впевнені: ви захочете приготувати куряче філе по кожному з наведених рецептів!

Топ-5 страв з курячої грудки

Відмінний спосіб запекти курячу грудку з рум’яною скоринкою – попередньо обваляти шматочки м’яса в борошні, занурити в яйце, а потім в панірувальні сухарі. Але не забудьте про один дуже пікантний інгредієнт, який вельми доречний в такому рецепті, – пармезан.

У великій кількості салатів з куркою можна легко загубитися. Але безперечним фаворитом залишається страва з класичним поєднанням курячого філе і ананаса. Додайте консервовану кукурудзу, шампіньйони, сир, цибулю, часник і майонез – апетитна закуска готова!

Як щодо поєднання курячого м’яса і зерен гірчиці? Запечене таким чином філе в тандемі з вершковим соусом – надзвичайно смачна страва. Для апетитного соусу знадобиться молоко, масло, а також сушений часник і інші спеції.

Неодмінно приготуйте баклажани з курячим філе: просто по черзі нанизайте на шпажку овочі і м’ясо, а потім запечіть у фользі. Погодьтеся, непогана альтернатива шашлику.

У цій страві смак курячої грудки розкривається як не можна краще. Просто замаринуйте куряче філе в соді, а потім в крохмалі. Залишається обваляти шматочки в борошні і підсмажити – соковиті нагетси готові!

Джерело

Поділись


Магазин