Швидке очищення організму за 3 дні. Приготуйте детокс-суп, який позбавить вас від зайвих кілограмів!

Навіщо мучити свій організм дієтами, якщо вони більше шкодять, ніж приносять користь? Сумнівів з приводу того, що деякі з них дуже навіть ефективні, немає. Але вся сіль у тому, що ідеальним є виключно зовнішній результат. Що стосується змін всередині, то деякі з них небезпечні і незворотні.

Детокс-супи – відмінний спосіб очистити організм від токсинів і шлаків, зміцнити імунітет і поліпшити засвоєння організмом поживних речовин. Здивовані? Очищення не затягнеться на тижні або місяці. Воно триватиме лише 3 дні. Все, що потрібно особисто від вас, – приготувати 3 різних супи. Кожен день ви будете куштувати нову страву і лікувати організм зсередини. Ми, в свою чергу, пропонуємо вам рецепти чудових супів, які допоможуть вам в прагненні до повної детоксикації.

Суп з брокколі

Складові:

  • 1 ст. л. оливкової олії
  • 1 цибулина
  • 750 мл води
  • 1 зубчик часнику
  • 500 г броколі
  • 1 пучок руколи
  • сіль і перець за смаком

Приготування:

Наріжте часник і цибулю. Розділіть суцвіття броколі і промийте їх.

Візьміть каструлю з товстим дном і налийте в неї оливкову олію. Зачекайте, поки вона прогріється, і додайте в каструлю цибулю і часник. Готуйте до появи характерного аромату. Додайте в каструлю броколі. Тушкуйте, поки суцвіття не стануть яскраво-зеленими.

Додайте воду в каструлю і почекайте, поки вона закипить. Посоліть і поперчіть овочевий бульйон за смаком. Накрийте каструлю кришкою і варіть суп на маленькому вогні протягом 8-10 хвилин.

Коли суп буде готовий, перелийте його в блендер і додайте подрібнену рукколу.

Перетріть складові, щоб утворилося пюре, і подавайте до столу.

Суп з морквою і імбиром

Складові:

  • 500 г моркви
  • 1 цибулина
  • 1 ст. л. імбиру
  • 700 мл курячого бульйону
  • 100 г вершків
  • 3 ст. л. оливкової олії
  • сіль і перець за смаком

Приготування:

Наріжте цибулю. Натріть імбир на дрібній тертці.

Тушкуйте імбир і цибулю на оливковій олії протягом 5-7 хвилин.

Наріжте моркву кубиками і додайте до імбиру і цибулі. Залийте все бульйоном.

Доведіть суміш до кипіння і тушкуйте на повільному вогні протягом 30 хвилин.

Зніміть все з вогню, коли морква стане м’якою. За допомогою блендера зробіть пюре, а після цього додайте вершки, сіль і перець за смаком.

Доведіть пюре до кипіння і проваріть ще 5 хвилин. Готовий суп-пюре можна подавати з кропом і сухариками.

Суп з сочевицею

Складові:

  • 450 сочевиці
  • 60 г стебла селери
  • 60 г цибулі-шалот
  • 10 г часнику
  • 500 мл картопляного бульйону
  • 1 кг картоплі
  • 3 л води
  • 250 мл соєвого молока
  • 200 г помідорів
  • 5 г кінзи
  • 30 г оливкової олії
  • сіль і перець за смаком

Приготування:

Очистіть картоплю. Відваріть її і процідіть. Збережіть бульйон.

Дрібно наріжте стебла селери, цибулю-шалот і часник. Обсмажте все на оливковій олії. Додайте до інгредієнтів промиту сочевицю і картопляний бульйон. Варіть протягом 15 хвилин до напівготовності.

Наріжте помідори часточками. Додайте їх в суп і доведіть до готовності на повільному вогні.

Підігрійте соєве молоко до 90 ° С і змішайте його з готовим супом. Посоліть і поперчіть за смаком. Готовий суп можна прикрасити кінзою.

Супи можна готувати заздалегідь, якщо у вас напружений робочий графік і ви знаєте, що можете запустити процес, але не закінчити його. Не варто зволікати. Саме зараз ваш організм готовий позбавлятися від токсинів, які скупчилися за зиму. Так як детокс за допомогою супів не триває довго, запропонуйте новий триденний раціон своїм рідним.

Джерело

Поділись


Новини партнерів