Гороскоп на 7 лютого 2018 року

Овен

Зараз ви можете проявити себе хорошим стратегом і переконати в своїй правоті практично будь-кого, якщо в цьому буде потреба. Багато що вам буде даватися набагато легше, ніж іншим людям. Якщо плануєте зробити будь-які придбання, то краще не відкладати подібні справи в довгий ящик.

Телець

Цей день сприятливий як для професійної діяльності, так і для особистих взаємин. Зараз дуже вдалий час для того, щоб відносини з коханим (або коханою) підняти на новий, більш високий рівень. А для одиноких людей, можливо, з’явиться шанс познайомитися з близькою по духу людиною.

Близнюки

На роботі зараз можуть виникнути проблеми, впоратися з ними буде нелегко. Але не варто з цього приводу засмучуватися і кидатися в крайнощі, а тим більше з’ясовувати стосунки з керівництвом. Зараз сприятливий час для зустрічей, поїздок, а також для спілкування з друзями.

Рак

Сьогодні ви можете бути важким співрозмовником, наприклад, будете наполягати на своєму, навіть в тих питаннях, в яких не є компетентними. Через це можуть виникнути сварки. Навіть якщо почуття роздратування буде вашим постійним супутником, постарайтеся не давати йому волі. Зате цей день дуже вдалий для всього, що стосується любові.

Лев

Цей день підходить для будь-якого роду починань і отримання нових знань. Але вам не варто вирушати на пошуки пригод. Якщо на даному етапі хтось потребуватиме вашої допомоги, то спочатку дізнайтеся, що потрібно зробити, щоб не потрапити в незручну ситуацію.

Діва

Зараз для вас йде вдалий час, коли багато-чого буде виходити. Можливо, до вас звернуться за допомогою старі знайомі або, навпаки, хтось прийде з новими цікавими пропозиціями. Постарайтеся відвідати якісь цікаві заходи.

Терези

Ніяких серйозних змін на гірше даний період не принесе. Ви будете готові зайнятися новими справами, які виявляться вам під силу, та й розквитатися зі старими боргами також з легкістю зможете. Зараз дуже сприятливий час для розширення кругозору, особливо якщо цим ви займетеся в компанії близьких людей.

Скорпіон

Даний період невдалий для того, хто збирається зайнятися з’ясуванням відносин, вирішенням спірних питань і налагодженням контактів. Зате тим, кому потрібно натхнення, цей день обіцяє удачу. Якщо сьогодні на вашому горизонті з’явиться новий «об’єкт», який викличе у вас любовний інтерес, то не поспішайте у вир з головою.

Стрілець

Те, на що ви зараз розраховуєте, збудеться тільки частково. З керівними особами не варто вступати в дискусію, а тим більше качати права. Зараз вас будуть зустрічати не по одежі, а по розуму. Так що не соромтеся блиснути ерудицією.

Козеріг

В цей день вам потрібно бути дуже обережними при спілкуванні з новими знайомими. Є ймовірність того, що ви притягатимете до себе непорядних людей. Тому перед тим як відкривати душу стороннім, гарненько подумайте. Постарайтеся не вступати в суперечки з коханою людиною.

Водолій

На даному етапі вам протипоказано займатися з’ясуванням відносин, особливо з коханою людиною. Зараз ви можете бути запальними, необ’єктивними та небажаними нічого слухати. Зате у всіх інших областях зможете досягти успіху.

Риби

Цей день буде наповнений різними спокусами. І вам потрібно чітко орієнтуватися, що ви собі можете дозволити, а де варто сказати «стоп». Можливо, вам захочеться всидіти одразу на двох стільцях, але дозволити собі це зможуть тільки найспритніші представники даного знаку. А всім іншим доведеться робити вибір.

Поділись


Новини партнерів