Які продукти у вашому раціоні слід замінити, щоб схуднути

Усі ми знаємо, яке важливе здорове харчування для схуднення. Але на приготування корисної їжі не завжди є час та сили, пише Жіночий світ з посиланням на Times Now.

У такі моменти слід пам’ятати, якої мети ви хочете досягти. І якщо вам захочеться з’їсти щось із перерахованого нижче, ви зможете замінити ці продукти на більш здорові аналоги, які не зіпсують вашу дієту.

Чай із цукром і молоком замініть на зелений чай. Зелений чай містить багато антиоксидантів і сприяє схудненню. А звичайний чорний чай із цукром та молоком може призвести до здуття живота. До того ж у такому напої буде близько 70 калорій, тоді як зелений чай не містить калорій зовсім.

Звичайна вівсянка замість каші швидкого приготування. Коли зранку нам потрібен швидкий та ситний сніданок, ми думаємо про кашу. Але каші швидкого приготування містять цукор, сироп та інші підсолоджувачі, які не надто сприяють схудненню.

Чіпси та печиво змініть на злакові хлібці. Коли під час роботи ви відчуваєте голод, найімовірніше ви обираєте для перекусу те, що найлегше купити – чіпси або печиво з начинкою. Насправді такі перекуси надзвичайно уповільнюють процес схуднення. Подбайте про перекус на роботі заздалегідь і придбайте злакові хлібці замість жирних висококалорійних закусок.

Щоб пришвидшити схуднення, дієтологи радять не купувати фасовану оброблену їжу та готувати собі їжу заздалегідь, щоб не було спокуси влаштувати незапланований перекус, коли з головою пірнаєте у справи. Також вони рекомендують комбінувати дієту для схуднення з фізичними вправами.

Поділись


Новини партнерів