7 порад, які допоможуть досягти ідеального укладання

Душ, одяг, макіяж – коли поспішаєш вранці на роботу на волосс у нас залишається катастрофічно мало часу. Тому ми обмежуємося розпущеним пасмами, хвостиком, недбалим пучком або будь-якою іншою нехитрою зачіскою. Що вже говорити про салонні укладання, які, здається, нереально повторити в домашніх умовах. Або все-таки реально?

Стилісти дали кілька порад, які допоможуть зробити будь-яку зачіску не тільки ідеальною, але й стійкою:

Вибирайте правильний шампунь. Засіб має не тільки ефективно очищати, а й допомагати боротися з проблемою. Краще вибирати не універсальний шампунь, а той, який має одну дію: для об’єму, для гладкості, проти пухнастості і інші.

Не нехтуйте кондиціонером і використовуйте його строго з дотриманням правил, зазначених на упаковці. Такі засоби хоч і виконують однакову функцію, в їх складі є різні компоненти. Тому один і той же продукт різних виробників може по-різному впливати на волосся. А це безпосередньо позначається на довговічності і красі укладання.

Сушіть волосся правильно. Після миття на короткому волоссі рушник можна тримати від 3 до 5 хвилин. Довгому волоссю потрібно трохи більше часу.

Вибирайте тип засобу в залежності від укладання. Якщо ви хочете хвилі і кучері, не використовуйте продукти на основі масел. Щільне волосся вимагає застосування і сироватки, і фіксуючого спрею. Тільки в такому випадку воно буде виглядати доглянутим.

Під час нанесення засобів уникайте зони шкіри і коріння. В іншому випадку волосся швидко втратить об’єм і стане жирним, а основа пасом взагалі “злипнеться”.
Використовуйте фен не тільки для того, щоб підсушити пасма. Функція охолодження повітря допомагає зафіксувати укладку, чому локони будуть триматися довше. Не забувайте про термозахист.

Поділись


Новини партнерів