Експерти назвали 6 простих рецептів краси для самих ледачих

Краса вимагає жертв? Спасибі, ні. Ми живемо в XXI столітті, коли кожна людина може виглядати так, як їй хочеться. Головна мета – знайти б’юті-практики, які не заберуть багато часу. Ми пропонуємо вашій увазі прості поради, які допоможуть виглядати ідеально.

1. Купуйте хорошу наволочку

Найкраще шовкову. Багато лікарів відзначають, що стан і здоров’я волосся і шкіри залежить від якості постільної білизни. Наприклад, бавовна вбирає вологу, а значить, сушить шкіру. До того ж складки на подушці залишаються на шкірі обличчя, що травмує її. Пам’ятайте, якщо бавовняні наволочки рідко прати, то накопичений бруд може викликати роздратування і прищі.

2. Зволожувач

Циркуляція вологого і чистого повітря – найкраща допомога для обличчя. Якщо ви зараз не готові купувати зволожувач, просто розставте по квартирі глибокі чаші з теплою водою. Особливо ефективно працює цей спосіб в опалювальний період. Зволожуйте шкіру не тільки за допомогою косметики, але й правильним повітрям.

3. Користуйтеся нічними масками

Зволожуючого крему вранці та ввечері не завжди достатньо. Щоб підтримувати нормальний рівень вологи в дермі, придбайте нічну маску з аптечної серії. Якщо вам не вистачає часу на денні маски, нічний засіб – оптимальний вихід.

4. Купіть правильний рушник для волосся

Справжні поціновувачки краси давно знають, що не існує універсальних рушників. Є рушник для обличчя, для волосся і для тіла. Купуйте спеціальні рушники з мікрофібри, які скоротять час сушки і не завдадуть волоссю шкоди. Мокрі пасма дуже крихкі і ніжні, тому ламаються за дві секунди. Правильний рушник дбайливо висушить їх.

5. Робіть швидкий макіяж

Для легкого макіяжу не потрібно витрачати півгодини перед дзеркалом. Достатньо п’яти хвилин. Спочатку нанесіть звичайний догляд, потім легкий зволожуючий тональний крем. Наступний крок – консилер в область під очима і точково на почервоніння. Тепер підкресліть очі тушшю, виділіть брови і освіжіть колір обличчя рум’янами. В кінці можна нанести помаду або бальзам для губ.

6. Користуйтеся серветками для зняття макіяжу

Найсерйозніший б’юті-злочин – не змивати макіяж перед сном. Якщо ви знаєте, що ввечері у вас не буде сил, просто купіть спеціальні серветки для демакіяжу. Продукт швидко прибере косметичні засоби, навіть водостійкі.

Поділись


Новини партнерів