Зелений – тренд сезону: 15 ідей манікюру на весну-2020

Зоряні діви останнім часом віддають перевагу зеленому вбранні та макіяжу в цій гамі (чому ми дуже раді). Ми вирішили підібрати манікюр в тон, який точно перетворить твій весняний лук. Ось 15 модних ідей – зберігай їх!

Золото і зелень – несподіваний дует

Металеві відтінки можна використовувати в манікюрі не тільки в зимовий час, а й коли твоїй душі завгодно. Додай до зеленого золоті мазки пензлем – вийде елегантний варіант манікюру на кожен день. Підійде навіть до суворого чорного костюма!

Для особливо зайнятих

Як казково виглядає це сяюче половинчасте покриття, чи не так? Його можна носити довше ніж зазвичай, тому що ніхто не помітить, що нігті почали відростати. Це наш варіант!

 

Творчий безлад

Ми дуже любимо, коли нейл-майстри не бояться поєднувати кілька відтінків, принтів і текстур в одному дизайні. Це виглядає дуже стильно! До того ж підійде до багатьох речей якраз через наявність багатьох кольорів.

Інстаграмний мармур

Що може бути більш інстаграмним, ніж світлий мармуровий принт? Нічого! А світло-зелений колір зробить дизайн модним цієї весни.

Зухвалий неон

Наважилася на зелений неон на нігтях? Додай до нього білу цятку і золоту краплю, щоб він ідеально поєднувався з твоїми золотими прикрасами.

Зелений тигр

Любиш анімалістичні принти? Спробуй зробити манікюр з тигровим патерном блискучого зеленого кольору. Виглядає вкрай незвично і суперстильно!

Перо жар-птиці

Якщо ти не готова робити повноцінний зелений манікюр, то додай цей колір як акцент на двох нігтях. Нам сподобався варіант з пір’ям, так як він виглядає ніжно і романтично – саме те для весни.

Додай об’єму

Голографічний дизайн нігтів виглядає космічно. На темну базу наклей зелені пластини, щоб бути зіркою на будь-якій вечірці.

Томний манікюр

Глибокий зелений відтінок виглядає дуже благородно і поєднується абсолютно з будь-яким нарядом. Додати «гіркуватості» в образ допоможе половинчастий дизайн нігтьової пластини. Біжимо повторювати його!

Кругообіг кольору

Ти коли-небудь бачила розводи на калюжах після дощу? Цей дизайн у нас асоціюється саме з цим. Важко уявити, що його можна зробити самостійно, але як же це красиво!

Повний арт

Для поціновувачів мистецтва ми припасли малюнки, що нагадують про творчість Матісса.

Кольорова «драбинка»

Нам подобається, коли кожен ніготь нафарбований іншим кольором – виглядає задерикувато. А якщо поверх нанести матовий топ, манікюр буде виглядати суворішим і стриманішим, отримаєш вірний баланс.

Мінімалізм на максимумі

Любиш френч, але втомилася від нього? Тоді спробуй зробити його половинчастим і додай жовте коло на одному з нігтів. Такий свіжий нейл-арт ти точно ні у кого не побачиш.

Матовий метал

Візьми зелений приглушений відтінок, заматуй його топпером і поверх наклей золоту фольгу. Поєднання матового фінішу і металіка – це так незвично.

Справжнє мистецтво

Цей манікюр – трендовий за багатьма ознаками: матовий фініш , зелений відтінок і мінімалістичний малюнок яскравого кольору.

Поділись


Новини партнерів