Як прикрасити короткі широкі нігті: прості та ефективні прийоми в манікюрі

Зробити гарний, стильний манікюр можна на будь-яких нігтях, незалежно від їх форми і довжини. Один з найскладніших типів – трапеція. У цій статті ми розповімо, які прийоми допоможуть тобі скорегувати таку форму і надати нігтям доглянутого вигляду.

Гра з кольором

Суцільне покриття тільки сильніше підкреслить ширину нігтя, а ми ж не такого ефекту добиваємося. Щоб зробити його візуально вужчим, вибирай половинчастий манікюр. Подумки розділи ніготь на дві частини і нафарбуй їх різними кольорами так, щоб між ними була чітка межа. Цей прийом дозволить візуально витягнути ніготь, за рахунок чого він буде виглядати трішки витонченіше.

Вертикальна лінія

Для того, щоб нігті виглядали акуратнішими, візуально витягуємо їх за допомогою манікюру. Для цього нам потрібно створити яскраву вісь по вертикалі, яка і буде відповідати за візуальний ефект. Проведи через центр нігтя одну або кілька контрастних ліній – нанести їх можна як на голий ніготь, так і поверх лаку. Результат тебе приємно здивує.

Асиметрія

Не менш ефективно працює асиметрія. З її допомогою ти легко можеш скоригувати форму нігтя, зробивши її більш акуратною. Це можеш бути як просто тонка коса лінія, проведена через всю площу нігтя, так і половинчастий манікюр по діагоналі.

Малюємо контур

Для того, щоб нігті-трапеції виглядали візуально більш витягнутими, нам необхідно прибрати ширину. Найпростіше це зробити за допомогою кольору. Запам’ятовуй прийом: візьми лак більш темного відтінку і тонким пензлем намалюй контур нігтя, рухаючись строго по краю. Простий і швидкий спосіб скоригувати проблемну форму.

Буква V

Дівчатам з широкими нігтями радимо полюбити манікюр з V-подібним візерунком по центру. Такий малюнок не тільки дозволяє подовжити ніготь, але і зробити пальці візуально більш тонкими.

Проста геометрія

Геометрія – це не тільки стильно і красиво, але й дуже практично. Поєднання геометричних візерунків різних кольорів допоможе тобі візуально скорегувати форму нігтя і зробити його трішки вужчим.

Маленький акцент

Дівчатам з нігтями-трапеціями не рекомендується манікюр з великими візерунками – масивні малюнки зроблять їх ще ширшими. Якщо хочеться додати акцент – зроби вибір на користь чогось мініатюрного. Це може бути лаконічна цятка (або кілька цяток), зірочка або сердечка.

Трикутники

Дуже добре справляються із завданням витягнути ніготь візерунки у формі трикутників, спрямованих гострим кутом вгору. Малюнки повинні бути не дуже великими, інакше ефекту не чекай. Намалюй їх за допомогою тонкої кисті (щоб напевно зробити це рівно, використовуй трафарет), трохи відступивши від основи нігтя.

 

Поділись


Новини партнерів