Ідеальна до кінчиків пальців: 5 ідей для новорічного манікюру

Святковий образ складається з безлічі дрібних деталей, і манікюр точно не останній серед них. Жіночий Світ зібрав кращі ідеї для святкового манікюру до Нового року.

Модно все – або майже все

Наступаючий рік – рік Білого Щура. А тому ідеальними будуть вважатися всі відтінки, які так чи інакше копіюють шерсть символу року – білий, срібний, молочний, золотистий, бежевий. Поза модою і часом класичні кольори – червоний, рожевий, а в цьому році до них додається ще й бірюзовий колір Tiffany. Дизайн – практично будь-який, який душа забажає.

Щур – звір невибагливий, тому ніяких чітких вимог до манікюру на Новий рік не має. Єдине, варто відмовитися від розкішного розпису на нігтях, краще вибрати щось тематичне, новорічне – замети, сніговики, олені, ялинкові іграшки, феєрверки. Але міра теж важлива – нехай це буде один малюнок і на спокійному тлі, ніж буйство фарб, доповнене стразами.

Розкішний білосніжний

Нігті білого кольору – розкіш в простоті. Цей колір в манікюрі завжди виглядає шикарно і елегантно, головне підібрати саме той відтінок, який підійде саме вашому тону шкіри. Так, наприклад, якщо ви володарка золотистої шкіри, то краще вибрати колір айворі – білий з легкою молочною ноткою. А якщо ви нордична красуня, то ваш вибір – білий колір снігу або з легким синюватим підтоном.

Може здатися, що білий занадто простий колір, а тому не святковий. Але це зовсім не так. Він дійсно створює враження базового манікюру, але при цьому притягає увагу на себе. Особливо розкішно виглядають білі нігті під матовим топом. Такий вид покриття дуже примхливий і брудниться від будь-якого дотику, а тому білий, чистий манікюр створить відчуття випещеності і доглянутості.

Перламутр

Ще кілька років тому перламутрові нігті вважалися пережитком далеких радянських часів. Але тепер колір і ефект натуральних перлів на кінчиках пальців знову в тренді. Варіантів перламутрового манікюру безліч. Це не тільки білі перли, але навіть червоні, чорні або і зовсім сині кольори з дрібним переливом.

перламутр 2

Особливо добре виглядають рожеві перламутрові нігті натурального відтінку в поєднанні з сріблястим або сірим. А якщо не хочеться екстравагантних сполучень кольорів, попросіть майстра зробити френч і заполірувати його зверху перламутровою втиркою.

Манікюр з кришталевою крихтою

А якщо ви не боїтеся експериментів, в новорічну ніч саме час спробувати щось дуже святкове, що не поносиш на роботу. Поруч з кришталевими келихами, блискучими ялинковими кулями і блискучими свічками відмінно виглядатимуть нігті, прикрашені дрібною кришталевою крихтою – крихтою pixie. Це дрібні круглі камінці розміром менше міліметра, якими можна прикрасити половину нігтя або цілий ніготь.

Ними ж можна доповнити композицію зі страз для більшого блиску. Такий манікюр зовсім не заважає в побуті, але виглядає дуже святково і виглядає кокетливо і жіночно.

 

Поділись


Новини партнерів