Манікюр осінь 2019: новий тренд – темний дизайн

Темні колірні забарвлення нігтів стали модними ще в минулому десятилітті, але з плином часу вони лише набувають популярності, пише Жіночий Світ.

Актуалізоване чорне покриття, що наноситься на короткі нігті, не покидає пікових позицій наймодніших трендів манікюрної естетики.

Видозмінюються лише формації їх декорування і додаються нові категорії відтінків з витримкою темної тональності.

Модні тенденції 2019-2020 яскраво виражені сполученнями колірних композицій і елементами додаткових декорацій.

Можна використовувати масу різноманітних вдалих поєднань для відтворення чарівного темного манікюру, як в їх змішаному відокремленому монотоні, так і з застосуванням нігтьових естетичних прикрас.

Яке найбільш вдале колірне співвідношення в темній стилістиці вважається найвдалішим? Звичайно ж, манікюр з використанням чорного кольору.

Ще однією неймовірно трендовою моделлю сучасного манікюру є шоколадна палітра відтінків.

Саме коричнева темна тональність набирає обертів в популяризації сучасної темної нігтьової естетики.

Іменований нині марсаловим кольором, відтінок бордо не здає своїх переможних позицій і міцно тримається в топі найбільш актуальних тонів манікюрного мистецтва 2019-2020.

Насичений синій колір не менш презентабельно виглядає на нігтиках, ніж його попередники.

Темний глибокий колір в поєднанні з правильно підібраними нігтьовими, так би мовити, аксесуарами може підкорити серце будь-якої сучасної модниці.

Дотримуючись класики, восени часто використовують матове покриття для завершення манікюру.

У сезоні осінь 2019 ця традиція поєднується з прагненням виконувати манікюр тільки в одному колірному рішенні.

Вигідно буде виглядати в такому оформленні темно-зелений або темно-бордовий колір.

Урізноманітнити дизайн можна за допомогою непомітного малюнку або втирки.

Якщо хочеться зробити більш помітний акцент на нігті, але при цьому залишатися в спокійній осінній тематиці, добре підійде варіант з геометричним принтом.

Прекрасна ідея – використовувати колірні переливи. Є безліч матеріалів, наприклад, лак-хамелеон, які під різним кутом зору змінюватимуть колір, наприклад, здаватися то темно-зеленим, то золотим, то практично чорним.

Оригінально буде виглядати френч з традиційною білою лінією посмішки і темною нігтьовою пластиною – синьою, чорною, темно-червоною.

Всі ці ж ідеї можна застосувати і для місячного манікюру, але можна піти ще далі, і звернутися до прийому «негативний простір». Для цього достатньо залишити незафарбовану лунку або іншу ділянку нігтя, наприклад, зробити прозорий кордон шириною в 2-3 мм між лункою і основною частиною пластини.

Темний фон – виграшна база для фольги, тому темний манікюр з фольгою точно стане хорошим вибором як для повсякденного, так і для святкового образу.

Темні тони самі по собі виглядають цілком гідно, радуючи око благородною глибиною кольору, але це зовсім не означає, що такий манікюр можна прикрасити малюнками. Правда, малюнок повинен бути або максимально простим, або прикрашати тільки акцентні нігтики.

Темний манікюр 2019 обіцяє бути різноманітним і не нудним, головне – підібрати той, який максимально підійде до вашого образу.

Також, однією з модних тенденцій манікюру в 2019 році є омбре, ознайомитись з цікавими ідеями даної техніки можна тут.

Джерело

Поділись


Новини партнерів