3 прості поради, щоб відростити густі брови

Густі, гарної форми брови роблять обличчя привабливим і моложавим. Фахівці поділилися простими порадами, що допомагають відростити брови бажаної густоти.

Очищати. Приблизно так само, як ви стежите за шкірою обличчя, потрібно доглядати і за бровами – вони потребують принаймні в базовому догляді. Їх, зокрема, слід регулярно очищати від залишків макіяжу, пилу та інших забруднювачів, що налипають на волоски протягом доби. Вмиваючись в кінці дня, не забудьте про брови – помасажуйте їх кінчиками пальців і ретельно промийте водою.

Також корисно один-два рази на тиждень застосовувати скраб на шкірі в зоні брів – це покращує циркуляцію крові і допомагає волоскам рости швидше. Головне, не діяти дуже агресивно. Слід пам’ятати, що шкіра в області очей і брів досить тонка. В якості скрабу слід використовувати м’які засобі, які не здатні травмувати шкіру.

Живити. Після вмивання ми наносимо на шкіру зволожуючий або живильний крем. З бровами діє той же принцип. Після очищувальних процедур їх рекомендується обробити засобами, які будуть живити шкіру під ними, посилювати кровотік і стимулювати волоски рости якомога густіше.

Кращі домашні засоби для густоти брів:

Кетамін. Він володіє природними властивостями зміцнювати волосся і активізувати його ріст. Наносьте рицинову олію на брови за деякий час для сну м’якими масажними рухами. Дайте їй увібратися, змивати олію на ніч не потрібно.

Трояндова олія. За свій корисний вплив на шкіру і волосся, трояндова олія є одним з найбільш ефективних домашніх засобів. Нерідко допомагає відростити брови навіть тим, хто довів їх своїм вищипуванням до облисіння.

Часник. Справжнім природним прискорювачем росту волосся є часник. Але рецепт з його використанням вимагає певних жертв, його добре застосовувати тільки коли поруч нікого немає. На ніч очищені брови рекомендується натерти зубчиком часнику, – так, щоб його соком просочилася шкіра під волосками.

Або часник можна подрібнити і змішати з оливковою олією. Цей склад наноситься пензлем на брови у вигляді маски і залишається на ніч.

Кокосове молоко. Також ефективно прискорює ріст волосків в бровах. Експерти рекомендують використовувати мінімум 90% молоко, обробляючи ним брови на ніч.

Правильно харчуватися. Тим, хто мріє про густі брови, слід обов’язково включити в раціон продукти, багаті вітаміном С, магнієм, цинком, біотином, залізом і Омега-3 жирними кислотами. Всі ці речовини при регулярному споживанні ефективно покращують стан шкіри і волосся.

Скільки будуть рости брови? Якщо спочатку основа була сильно поріділою, то при належному догляді отримати вже помітно більш густі брови вийде приблизно через 2-3 місяці.

Джерело

Поділись


Новини партнерів