Популярні відтінки весни і літа 2019: в який колір пофарбувати волосся

У цій статті ми зібрали рекомендації стилістів про модні відтінки цього сезону, про те, як вибирати фарбу для волосся і як довше зберегти яскравий і насичений колір.

Навесні і влітку 2019 популярними будуть як натуральні кольори, так і яскраві і нетипові відтінки.

В тренді залишаються багато технік фарбування з попередніх сезонів – омбре і сомбра, колорування шатуш і балаяж, а також бейбілайтс і коломбре.

Тим, хто не боїться експериментувати із зовнішністю, підійде один з головних трендів – чарівні відтінки ніжного блакитного, рожевого і коралового. Цей варіант припав до душі багатьом зіркам і стилістам провідних будинків моди (як приклад, показ Marc Jacobs).

Для тих, хто хоче освіжити зачіску і не настільки радикально міняти образ, підійдуть інші, не менш популярні техніки:

  • освітлення пасм біля обличчя – ефект «пляжного відпочинку» і вигорілого від сонця волосся;
  • «молочний шоколад» – теплий відтінок особливо привабливо виглядає на володарках смаглявої шкіри;
  • «платинова блондинка» – незмінний тренд останніх сезонів;
  • руді відтінки – в цьому сезоні популярні більш спокійні відтінки рудого – золотисті і каштанові кольори;
  • вугільно-чорний поступово повертається в моду. Щоб колір виглядав особливо естетично і сяяв, спочатку необхідно подбати про здоров’я волосся.

Асортимент фарби для волосся величезний і іноді важко зробити остаточний вибір. Кілька порад допоможуть підібрати оптимальний відтінок фарби:

  • Уважно читати склад. Якщо в складі фарби є аміак – вона ідеально підійде для зафарбовування сивини, але на натуральному волоссі може змінити колір досить різко.
  • Незважаючи на модні тенденції відтінок волосся повинен гармоніювати з кольоротипом шкіри і кольором очей. Для власниць теплих відтінків шкіри з карими і зеленими очима підійде фарба з золотистими переливами, а для «холодного» типу шкіри з сірими і блакитними очима підійдуть бордові і сливові відтінки, платиновий блонд і чорний каштановий колір.

Після фарбування в салоні волосся виглядає бездоганно. Щоб зберегти здоров’я, блиск і об’єм волосся, а також не втратити насичений тон, потрібно підібрати відповідний домашній догляд. Стилісти радять дотримуватися трьох основних правил:

  • Використовувати відповідний шампунь, який запобігає занадто швидкому вицвітанню волосся. Завдяки своєму складу він добре очищає кутикулу волосся, але не вимиває барвний пігмент.
  • Обов’язково використовувати кондиціонер або бальзам. Навіть професійна і ультрасучасна фарба трохи підсушує волосся, тому важливо забезпечити регулярне живлення та зволоження.
  • Раз в тиждень наносити маску на волосся. Щоб закріпити насиченість нового відтінку, в маску можна додати трохи відтіняючого засобу.

Правильно підібраний домашній догляд надовго збереже блиск і насиченість волосся, а правильно підібраний тон і якісна фарба для волосся підкреслять природну красу їх володарки.

Джерело

Поділись


Новини партнерів