Мама 3 дітей розповіла, як швидко відновити форму

Після народження дитини часу на спортзал залишається обмаль. Але всі новоспечені матусі хочуть, щоб їхні форми якомога швидше повернулися до початкового стану.

Дослідження визначили, що майже 60% матусь з діточками від 1 до 2 років мають зайві жирові відкладення. Якщо ви не хочете бути частиною цієї статистики, то можете почати працювати над власним тілом у себе вдома та зробити свого малюка новим спортивним партнером!

У цій статті ми поділимося з вами порадами мами 3 дітей Ольги Байкіної, які не лише допоможуть спалити калорії, а й дозволять гарно провести час з дитиною.

7. Присідання

Тримайте дитину на руках перед собою. Міцно станьте на ноги на ширині плечей. Якомога нижче присідайте, опускаючись до щиколоток. Поверніться у висхідне положення.

6. Випади вперед

Широко розставте ноги, дитину притисніть до живота. Зробіть великий крок вперед правою ногою і опустіть корпус, доки коліно не буде під кутом 90°. Змініть ноги і повторіть вправу.

5. Бічні випади

Тримайте дитину животиком донизу. Покладіть руки під дитину. Зробіть великий крок вправо, переконавшись, що коліно не вийде далі за пальці ніг. Тримайте ліву ногу прямою. Повторіть з іншою ногою.

4. Пліє

Ноги поставте ширше, ніж на ширину плечей. Тримайте дитину перед собою. Зігніть коліна якомога нижче, доки вони не дійдуть до кута 90 °. Тримайте цю позу протягом 2-3 хвилин, а потім поверніться у висхідне положення.

3. Стегнові мостики

Ляжте на спину, зігніть ноги в колінах. Міцно тримайте дитину над собою або, якщо можливо, посадіть дитину собі на стегна. Підніміть стегна, а потім опустіть їх до землі.

2. Зворотні коливання

Ляжте на спину на підлогу, колінами тягніться до грудей. Покладіть дитину на нижню частину ніг. Підіймайте стегна і верхню частину тіла вгору. Поцілуйте малюка в чоло! Поверніться у висхідну позицію.

1. Планка

Покладіть малюка на підлогу поруч із собою. Ліктями обіпріться об підлогу і зіпріться на передпліччя. Переконайтеся, що лікті знаходяться під плечима. Тримайте пряму лінію від верхньої частини голови до п’ят. Затримайтесь в такій позиції протягом 1-2 хвилин.

Спробуйте щодня приділяти хоч кілька хвилин на заняття фітнесом. Дбайте про безпеку дитини. Насолоджуйтесь процесом та перетворіть його на своєрідну гру з малечею – їй це, безсумнівно, сподобається.

Джерело

Поділись


Новини партнерів