П’ять ознак того, що зволожуючий крем вам не підходить

Чергова «невинна» корейська маска в формі тваринки? Або крем, про який подруга третій день пише в месенджері захоплені повідомлення і шле емоджі з сердечками? Навіть найбільш нешкідливі і “перевірені” армією “it girls” б’юті-продукти можуть призвести до проблем зі шкірою. Причому не виключено, що неприємні «наслідки» – результат бездумно підібраного зволожуючого крему. По-перше, це необхідний мінімум по догляду, без якого важко уявити щоденну рутину. А значить, його використовують найчастіше. По-друге, відмінне живильне середовище для бактерій. На зволожуючому засобі не можна економити не тільки гроші, але і час на тестування, щоб підібрати той, який підходить саме вам.

П’ять «дзвіночків», які повинні викликати у вас підозру:

  • Використання крему відбивається на відтінку шкіри (наприклад, вона стає більш рожевою або смаглявою).
  • Після його нанесення «проступають» деякі області обличчя (щоки, ніс, підборіддя і лоб). Це означає, що засіб не підтримує належним чином водний баланс – жирні ділянки стають більш помітними.
  • При його застосуванні виникає відчуття роздратування, печіння або який-небудь дискомфорт.
  • Через годину після нанесення зволожуючого крему шкіра залишається сухою. Це означає, що засіб містить багато води, яка швидко випаровується, або мізерну маслянисту базу, яка недостатньо пом’якшує шкіру.

У більш екстремальних випадках або після тривалого використання неправильної косметики може виникнути акне. Зазвичай на цю обставину вказує область очних западин, виски і підборіддя.

Просто поспостерігайте за шкірою деякий час. Якщо косметика, яку ми застосовуємо, не виконує заявлену функцію – зволожувати, живити або пом’якшувати сліди втоми , – варто підібрати інший інгредієнт б’юті-раціону.

Джерело

Поділись


Новини партнерів