Виправити негайно: 7 явних ознак недоглянутої жінки

Наявність макіяжу, стильний наряд, впевненість дій зазвичай не допомагають приховати присутність недоліків, що вказують на недоглянутість жінки. Навіть непомітні деталі часом здатні зіпсувати загальне враження, тому не допускайте появи наступних речей:

ВІДРОСЛИ КОРІНЦІ

Дана річ ніяк не прикрашає дівчину, більш того – вона додає образу неохайності. Привчіть себе регулярно оновлювати фарбування, в іншому випадку, виберіть тон волосся, який найбільше відповідає вашому натуральному.

ПОСІЧЕНЕ ВОЛОССЯ

Ще одна помилка, якої припускаються дівчата різних вікових категорій. Запам’ятайте, що дану проблему потрібно радикально вирішувати на ранніх етапах її появи. Навіть густе, блискуче і довге волосся буде виглядати не доглянутим з пухнастими кінчиками.

ОБДЕРТИЙ ЛАК НА НІГТЯХ

Руки дівчини – її візитна картка. Якщо немає часу на манікюр, не наносьте лак взагалі і просто тримайте нігті чистими. Яскраві лаки можна вибирати лише в тому випадку, якщо вони будуть покривати нігті рівно і без вад.

ПРОБЛЕМНА ШКІРА

Проблеми зі шкірою можуть виникнути і від неправильного харчування, і від стресу, і внаслідок захворювань, і при генетичній схильності. Якою б не була причина висипань, їх краще лікувати під наглядом фахівця, а не маскувати під товстим шаром тонального засобу.

ПРОБЛЕМНІ ЗУБИ

Красива білосніжна посмішка зробить вас в рази привабливішою, а образ – доглянутим і елегантним. Жовті зуби з помітними дефектами ще нікого не зробили красивою.

НЕДОГЛЯНУТІ БРОВИ

Не зважаючи на те, що в моді широкі, природні брови і натуральний макіяж, у всьому слід знати міру. Слідкуйте, щоб лінія брів завжди залишалася рівною, а самі брови виглядали доглянутими.

ПОТРІСКАНІ ГУБИ

Дуже негарно виглядає кольорова помада на потрісканих губах. Перш ніж наважитися на яскравий макіяж, усуньте сухість і лущення: регулярно зволожуйте губи, не облизуйте їх на морозі і не використовуйте матуючі засоби або засоби з блиском в холодну пору року.

Джерело

Поділись


Новини партнерів