Зволоження та живлення: як доглядати за шкірою восени

Незважаючи на спекотну погоду, осінь зовсім скоро нагадає нам, що таке прохолодні вечори, затяжні дощі і як негода впливає на нашу шкіру. У цьому сезоні необхідно обзавестися новими косметичними засобами і змінити процедури догляду за шкірою. Як це зробити, читайте далі в матеріалі.

Осінні процедури по догляду за обличчям схожі з літніми. Їх можна позначити трьома основними етапами: очищення-тонізація-зволоження. Однак, після жарких місяців нашій шкірі необхідна значна доза поживних речовин, які допоможуть відновити водний баланс і привести її в тонус.

Очищення

Найкраще підібрати м’які продукти на кремовій основі. Не варто вибирати засоби, які сушать шкіру і вимивають її “до скрипу”. При цьому, раз в два тижні рекомендується використовувати скраби. Це допоможе відновити шкіру і прибрати пігментацію.

Тонізація

Це важливий етап догляду за шкірою, так як тонік робить шкіру більш свіжою, підтягнутою і пружною. Власницям жирної шкіри слід уважно вибирати даний засіб, так як в його складі можуть міститися спирти. Тонік можна замінювати міцелярної водою.

Зволоження

Не ховайте зволожуючий крем! Найкраще дня осіннього періоду підійдуть сироватки з вітамінним комплексом для вашого типу шкіри. Не забувайте також про маски. Маски для обличчя – це те, що не повинно пропадати з ваших б’юті-процедур в будь-якому сезоні. Вони не тільки живлять шкіру, вирівнюють тон обличчя, але і захищають.

Джерело

Поділись


Новини партнерів