4 продукти, які допоможуть посилити засмагу

Щоб отримати красиву бронзову засмагу потрібно не тільки наносити сонцезахисні креми і масла для засмаги, але і правильно харчуватися.

У цій статті ми розповімо вам, за допомогою яких спеціальних продуктів можна не тільки підвищити імунітет, а й отримати швидку та рівномірну засмагу.

  • Вітамін С. Щоб отримати гарну, рівну бронзову засмагу вживайте продукти, багаті на вітамін С. Фахівці рекомендують додати в свій раціон апельсини, грейпфрути, полуницю, лимони.
  • Вітамін Е. Також фахівці рекомендують звернути увагу на вітамін Е. Продукти з вітаміном Е багаті антиоксидантами і, крім того, що сприяють виробленню меланіну, вони також захищають шкіру від старіння.
  • Бета-каротин. Каротин не тільки зміцнить вашу імунну систему, а й зробить засмагу більш стійкою і насиченою. Фахівці стверджують, що за добу потрібно з’їсти дві середні моркви або випити склянку морквяного фрешу.
  • Вітамін А. Цей вітамін сприяє виробленню меланіну, а значить швидка і безпечна засмага вам забезпечена. Додайте в свій щоденний раціон сир, яйця, рибу і печінку.

Джерело

Поділись


Новини партнерів