Фарбування волосся 2018: нові техніки літнього сезону

Як пофарбувати волосся без шкоди для нього? Beauty-індустрія розвивається кожен день. З’являються нові види і технології фарбування, які забезпечують фарбування волосся без шкоди. Які? Зараз розповімо!

Якщо перед фарбуванням ви використовували багато засобів для укладки, – краще помити голову. Фарбування в домашніх умовах вимагає окремих зусиль, тому вам буде цікаво дізнатися про головні помилки, які ми здійснюємо при фарбуванні в домашніх умовах.

Техніка фарбування babylights

Бейбілайтс – дві техніки (мелірування і колорування) в одній, про яку ми змогли дізнатися, завдяки стилісту Джеку Говарду. Головний елемент – гра кольору і текстури таким чином, щоб вони створювали вид натурально вигорілого волосся на сонці. Найчастіше освітлюють пасма, які розташовані ближче до обличчя і кінчики. Ваша укладка придбає додатковий об’єм і ніжне сяйво. Різні варіації цієї техніки можна знайти в Instagram-акаунті у @carra_balayage.

Фарбування бейбілайтс підходить тільки якщо у вас натуральний колір волосся.

Техніка фарбування Pixels

Комп’ютерна техніка для волосся. А якщо чесно, то це дуже екстравагантне і модне колірне фарбування, яке приковує до себе погляди оточуючих. Геометричні фігури різних відтінків хаотично розташовуються по всій довжині. Складну техніку показала в своєму Instagram-акаунті @erinhensleycolor. А чи готові ви перейти на наступний рівень?

Техніка фарбування dim-out

Якщо техніка бейбілайтс передбачала часткове освітлення, то тут все навпаки. Деякі ділянки затемняються. Маємо зазначити, що таке фарбування може бути дуже м’яким і ніжним, або ж контрастним. Різні варіанти показує hairstylist @ valyamiller81 на своїй сторінці в Instagram.

Когда мой тренинг #секретымелированияволос проходит в Минске, тогда я стараюсь использовать более спокойные оттенки. Без резких контрастов. ➡️ Видите, каким нежным может быть #Dimout ❤? ——————————————————- Для этой работы мы использовали @wellahair_ru Colortouch 7.75+6.37+4% (на корни) , а на длину взяли Instamatic Pink Dream+1,9% ——————————————————- А вам какой Dimout больше нравится? Контрастный или нежный?

Допис, поширений Valentina Miller (@valyamiller81)

Техніка фарбування AirTouch

Нова інноваційна технологія AirTouch (дотик вітру) дозволяє створити максимально плавний перехід. Волосся поділяється на тонкі пасма, кожне з них видувається феном. Таким чином, фарбування відбувається через волосок.

Техніка фарбування балаяж

За допомогою техніки балаяж освітлюються окремі пасма. За рахунок «гри відблисків» створюється об’єм. Таке фарбування краще вибирати на натуральний колір волосся, при цьому новий повинен підлаштовуватися під основний. Підходить для будь-якої довжини. У 2018 році набирає популярності також – «зворотний балаяж».

Про те, які кольори модно використовувати в техніці балаяж, знає @aerysalon_jac. Неймовірні відтінки, які відмінно поєднуються між собою.

При виборі відтінку волосся завжди звертайте увагу не тільки на те, що модно, а й на свій кольоротип.

Джерело

Поділись


Новини партнерів