Топ-6 відтінків лаку для нігтів для весни і літа 2018

Вибираємо наймодніші кольори для манікюру і педикюру на найближчі місяці.

Не секрет, що колірні тренди виробникам лаків для нігтів задають не настрій або фантазія, а всесвітньо відомий інститут кольору Pantone: кожен новий сезон вони випускають нові колекції, виходячи з представленої їм палітри. У цій статті ми розповімо вам про головні відтінки сезону весна-літо 2018, на які варто орієнтуватися, вирушаючи на манікюр з покриттям. Приємно, що сьогодні вони багатофункціональні ─ актуальні, і універсальні.

Топ-6 відтінків сезону:

Ультрафіолет (Manish Arora SS18). 

Поєднує в собі спокій, нереальний магнетизм і привабливість. Можна носити як самостійний або додати акцент у вигляді дуже дрібного гліттеру. Відтінок вдало буде виглядати в матовому або сатиновому варіанті.

 

 

 

 

 

 

Аркадія (Zang Toi SS18). 

Колір молодої трави з невеликою домішкою бірюзи можна сміливо поєднувати з будь-яким кольором з палітри Pantone (ідеальний дует – «жайворонок» і лаймовий пунш). Аркадія буде добре виглядати з глянцевим покриттям, а якщо хочеться текстури, можна присипати нігті дуже дрібним пісочком, надавши покриттю ефекту оксамиту.

Квітучий жоржин (Faustine Steinmetz SS18).

Теплий, рожевий відтінок, змішаний з персиком, буде гармонійно виглядати з сатиновим ефектом і/або в поєднанні з простотою і ненав’язливою геометрією, дуже популярною в цьому сезоні.

Жайворонок / Іволга (Christian Siriano SS18).

Яскраво-жовтий ─ життєрадісний і сміливий. З його насиченістю і соковитістю можуть посперечатися тільки неонові відтінки. Покриття в цьому кольорі цілком самостійне, додавання будь-яких яскравих акцентів виглядатиме зухвало. Але можна спробувати додати нюанси, виконані в іншому кольорі.

Кокосове молоко (Marta Jakubowski SS18).

Напівпрозора, невагома текстура білого кольору з невеликою крапелькою сірого не залишить байдужими прихильниць натуральності. У ніжного відтінку повинен бути і відповідний дизайн: наприклад, легкі відбитки глянцевої або матової фольги ─ вони можуть бути нанесені як на всю поверхню нігтя, так і на якусь його частину.

Помідорка черрі.

Яскравий червоний, без якого не обходиться жоден сезон. Соковитий і насичений, він буде прекрасним доповненням до будь-якого образу. Цей колір настільки гарно виглядає сам по собі, що ніяких акцентів не вимагає.

А що з дизайном?

У сезоні SS18 будуть актуальними дуже стримані і ненав’язливі геометричні фігури: поздовжні і поперечні смужки, пересічені лінії, легкі мазки, трикутники і ромби неправильної форми, «рамка» навколо всього нігтя. Мінімалізм – девіз наших днів.

Не можна обійти увагою поєднання пастельних відтінків в матовому, сатиновому або оксамитовому варіанті. А якщо хочеться додати трохи блиску, то незамінними будуть металізовані деталі у вигляді маленьких «кнопок», ромбів і трикутників.

Хочеться блиску? Можна зробити манікюр з ефектом металік? Підійде будь-який стриманий відтінок, такий як світла мідь, благородне, приглушене рожеве і навіть блакитне золото.

Поєднання глянцевого покриття і матових акцентів також в тренді. Будь-який нюдовий відтінок можна покрити глянцевим топом, а зверху нанести декоративний елемент і посипати його або оксамитовим піском, або дрібними блискітками. Фантазуйте!

Поділись


Новини партнерів