Кефірна дієта – до мінус 5 кг за 5 днів

Мабуть, кожна людина знає з дитинства, що кефір – один з корисних продуктів. В кефірі містяться спеціальні бактерії, які допомагають кишечнику і травній системі в цілому краще працювати.

Лікарі рекомендують пити цей цінний напій людям, які нещодавно перенесли будь-які операції, а також людям, що страждають від зайвої ваги. Існують спеціальні кефірні дієти. Також можна влаштовувати розвантажувальні кефірні дні.

Під час цієї дієти необхідно випивати 1,5-2 л кефіру щодня. Весь цей обсяг кефіру необхідно вжити за 6 прийомів (протягом одного дня). Також під час цієї дієти слід їсти різні фрукти і овочі (до 1кг за день).

Нічого іншого їсти в дні дієти не можна. Людям, які погано переносять голод, допускається включити в меню трошки курячого м’яса. Всього дієта триває 5 днів.

Кефірна дієта допомагає не тільки спалити жир, але і налагодити роботу кишечника, нирок і серця, зняти нервову напругу. В кефірі досить багато кальцію, тому дієта на кефірі покращує функціонування м’язів.

Люди, яким не подобається довго сидіти на дієтах, можуть влаштовувати розвантажувальні дні на кефірі. У такі дні допускається лише пити кефір і є в невеликій кількості їсти яблука. Всі інші продукти в ці дні заборонені.

На жаль, є у цієї дієти і недоліки. Вона – незбалансована. Під час цієї дієти організм страждає від нестачі білків. Часто схуднення відбувається не тільки за рахунок розщеплення клітин жиру, але і за рахунок спалювання м’язової маси.

Кефірна дієта протипоказана людям, що страждають підвищеною кислотністю. Кислота, що міститься в кефірі, може підвищити кислотність. Людям, що бажають сісти на кефірну дієту, бажано спочатку поговорити з лікарем.

Поділись


Новини партнерів