Що ваш макіяж розповість про ваш характер

Схиблені на контурингу? Не можете вийти з дому без рожевої помади? У будь-якій незрозумілій ситуації фарбуєте брови? Або не уявляєте своє життя без підводки? Стилісти і психологи впевнені: ваш макіяж може розповісти про вас більше, ніж ви думаєте. Заінтриговані? Тоді дивіться добірку найпоширеніших б’юті-образів, шукайте себе і порівнюйте.

Яскрава підводка і рожева помада

Організована і самодостатня, дівчина, що віддає перевагу такому макіяжу, приділяє підвищену увагу деталям, пам’ятає дні народження всіх своїх знайомих, а також їх знак зодіаку, рід занять та номер кредитної картки. Чітка і рівна лінія підводки говорить про вашу любов до порядку, ясності і послідовності. Те ж розповість і ваш ідеально рівний тон і бездоганні рожеві губи. Ніякого хаосу: ваші дії по життю також легкі й точні, як в макіяжі.

Рум’яна, яскраві губи і чіткі брови

Сильна, незалежна і нескінченно жіночна, ви напевне не з тих, хто буде відсиджуватися осторонь і соромитися привертати до себе погляди – як по життю, так і в питаннях нанесення макіяжу. Як і ви сама, ваш макіяж виділяє впевненість і креативність. Подивіться в дзеркало: рожеві щічки, чіткі брови і яскраві губи, – ви робите все, щоб ви і ваше обличчя було в центрі уваги. Що ж, так тримати!

Спокусливі губи і чорні вії

Навіть не знаємо, що ексцентричне: ваш макіяж або ж ваш характер. Дівчина, яку обділяють увагою? Ні, це не про вас. Хтось може порахувати вас навіть фатальною красунею, але ви тим часом впевнені: трохи драми нікому не зашкодить. Зрештою, до тих пір, поки ви оточені друзями, які цінують в вас вашу природну іскорку, на боягузів, які бояться навіть заговорити з жінкою, не варто навіть озиратися. Ви така, яка є.

Як і багато чого в житті, в макіяжі ви любите пробувати щось нове і оригінальне. Довгі вії з ефектом «лапок павука»? Так! Темно-вишневі губи? Обов’язково! Експерименти роблять наше життя цікавішим, так?

Натуральний макіяж

У будь-яких життєвих ситуаціях і в будь-яких обставинах ви спокійні, як удав. Вас ніщо не виведе з рівноваги. І нехай деякі думають, що ви безхребетна, ми-то знаємо, що в вашому безмежному спокої і криється ваша внутрішня сила. Як то кажуть, не розгойдуй човен, в якому пливеш.

Дуже мудрий і невимушений підхід до життя відображає і ваш легкий макіяж. Ви знайомі з останніми модними тенденціями, але ні в якому разі не йдете у них на поводу, адже ви знаєте себе і знаєте, що вам личить. Набагато практичніше, на ваш погляд, нанести невагомий BB-крем, бальзам для губ і туш для вій. Все інше – непотрібна мішура.

Smoky Eyes і чітко окреслені вилиці

Хтось скаже, що ви Королева Драми, але ми все ж схильні думати, що ви просто перебуваєте в гармонії з собою, зі своїми почуттями та емоціями. Ви не соромитеся плакати під час зворушливих моментів у кіно, не будете тиснути в собі сміх, якщо вам дійсно смішно, і, звичайно ж, не станете мовчати, якщо на вас відверто котять бочку. Ідеальні риси обличчя, чітко окреслені вилиці і яскраво виділені очі – вірна ознака того, що ви не боїтеся виражати себе і привертати до себе увагу. І люди до вас тягнуться, адже ви природна, відкрита і по-справжньому жива. Може ви і правда трохи переграєте в вираженні власних почуттів, але все ж це краще, ніж ходити з кислою міною, вірно?

Поділись


Новини партнерів