Тканинні маски для обличчя: як вибрати і в чому полягають їхні відмінності

Тканинна маска давно вже стала популярним beauty-продуктом. Бренди один за іншим вдосконалюють свої формули. Деякі дівчата після використання розчаровуються, інші ж – залишаються в захваті. Ми розібралися, як посилити дію тканинної маски і захотіти «придбати її ще раз».

Тканинна маска – це один з найшвидших і зручних способів привести шкіру в порядок. Чи є цей засіб новинкою? Однозначно ні! Адже і раніше дівчата накладали тканинні компреси з відварами трав. Зараз косметичні бренди випускають вже готовий засіб в окремій упаковці. Кожна маска має свій склад, який ви можете підібрати індивідуально.

Основний плюс – це зручність. Ви можете нанести маску в будь-який зручний для вас час. Відмінна знахідка для людей, які люблять подорожувати. Такий засіб не вимагає змивання. Достатньо лише почекати поки ваша шкіра вбере в себе всі корисні речовини.

Як вибрати і в чому основні відмінності

Цінова категорія даного продукту кардинально різна (від 20 до 2000 грн). Чим же тканинні маски відрізняються між собою? Почнемо з того, що виділяють такі основні види:

  • одноразові (які розраховані на одне застосування);
  • двофазні (засіб, який більше нагадує цілу систему, яка складається з маски і концентрату).

Кожна тканинна маска вирішує свою проблему. Ціна найчастіше залежить від складу. Більш концентрований засіб буде коштувати дорожче. Для зволоження шкіри варто вибрати засіб з високим вмістом гіалуронової кислоти. Процес живлення залежить від кількості масел і вітамінів (А, Е, С) в складі маски. Протизапальний ефект можна отримати від маски з чайним деревом, цинком і різними травами. Молодість шкіри забезпечить екстракт равликів або шовку.

Тканинна маска краща ніж звичайна

Тканинна маска складається з максимально легких волокон. Цей матеріал просочений натуральною сироваткою і іншими активними речовинами. Завдяки цьому засіб щільно контактує зі шкірою, запобігаючи випаровуванню. В таких умовах маска працює набагато краще, а компоненти глибше проникають всередину. Важливим моментом залишається правильна підготовка шкіри до косметичних процедур.

Як посилити ефект

Найчастіше можна почути про те, що деякі засоби не працюють. Але іноді для того, щоб отримувати максимум від продукту достатньо правильно його використовувати. Тканинна маска – це зручно і швидко. Для того щоб підсилити ефект, потрібно витратити трохи більше часу. Перший етап – очищення: умивання, скраб або пілінг і тонік.

Тримати маску на обличчі потрібно не більше 15-20 хвилин. Правило: “Чим довше, тим краще” вже давно не працює. Маска просто почне прибирати вологу і підсушувати шкіру обличчя. Після того, як вона почне вбиратися, ви можете перевернути її іншою стороною. Залишки емульсії розподіліть на шию і зону декольте. Для того щоб відчути ефект від даного продукту недостатньо одного застосування. Потрібно пройти курс, який буде складатися з 7-10 масок. Після цього вже можна говорити про дію.

Зроби маску сама

Заготовку (тканинний папір з отвором) можна купити в косметичному магазині або ж замінити її рисовим папером. Нанесіть на неї улюблену сироватку або крем. В кінці трохи промокніть маску в відварі. Для цього можете заварити ромашку або зелений чай. Підбирайте компоненти для свого засобу в залежності від проблеми, яку потрібно вирішити.

Джерело

Поділись


Новини партнерів