Як правильно користуватися тінями для брів?

Бум на брови, що охопив світ кілька сезонів тому, як і раніше не здає обертів. Нічого дивного, адже правильно підібрані форма брів і макіяж здатні повністю перетворити обличчя, візуально зменшивши асиметрію, а очам надавши виразності. У цій статті ми розповімо вам про те, як правильно користуватися тінями для брів для створення максимально природного ефекту на кожен день.

Макіяж брів прийнято умовно ділити на графічний і натуральний. Тіні якраз є продуктом для створення максимально природного результату. Їх розсипчаста, трохи пудрова текстура в першу чергу підійде дівчатам з довгими щільними волосками. Також корекція тінями спрацює у випадку з тонкими, але густими бровами. При цьому важливо, щоб від природи у вас була хороша форма або грамотно зроблена корекція – інакше є ризик погіршити обличчя і підкреслити асиметрію.

Сьогодні існує безліч варіантів використання тіней: наприклад, для більш стійкого ефекту спочатку можна нанести прозору туш, спеціальний віск або тіні для брів з воском. Зафіксуйте результат за допомогою спеціальної туші відповідного відтінку. Підфарбувавши шкіру тінями, а тушшю волоски, ви додасте своїм бровам додаткового об’єму.

Важливо розуміти, що корекція тінями підходить далеко не всім. Саме тому існує маса інших варіантів, розрахованих на різні типи брів. Кісточка також відіграє велике значення при нанесенні тіней. Вона повинна бути з натурального ворсу, трохи скошена, а від її щільності буде прямо залежати результат нанесення. За допомогою тіней можна створити градієнт, плавний перехід від світлого відтінку до більш насиченого, і, звичайно ж, важливо не забувати, що при будь-якому оформленні брів, незалежно від того, з яким засобом ви працюєте, потрібно обов’язково ретельно розтушувати цей засіб.

Засіб для макіяжу брів потрібно вибирати в залежності від їх густоти, типу шкіри і того, якого ефекту ви хочете досягти в результаті. Чим довшими є волоски, тим прозорішим і світлішим від їх початкового кольору повинен бути обраний продукт. Наприклад, олівці відмінно підійдуть дівчатам, які знаходяться в процесі відрощування брів – з їх допомогою можна легко замаскувати прогалини та інші недосконалості. Також відтворити правильну форму допоможуть кольорові помадки для брів.

Відтінок продуктів для брів важливо підбирати, відштовхуючись від кольору очей і волосся: холодний, теплий, нейтральний. Якщо волосся пофарбоване в техніці балаяж або омбре, значить, вибираємо відтінок переходу. У блондинок колір брів повинен бути тон в тон або на тон темніше волосся. У шатенок так само. А ось брюнеткам бажано підкреслювати брови делікатно, вибираючи тон світліший за волосся.

Для тих, хто не готовий щоранку присвячувати свій час детальному промальовуванню брів, вже давно придумали салонне фарбування фарбою або хною, а також довгостроковий перманентний макіяж. Наприклад, нова послуга нанонапилення брів. Це особлива технологія перманентного макіяжу, що дозволяє зробити повне заповнення брови або створити абсолютно нову форму без ефекту чіткого контуру. Безконтурний метод нанесення пігменту виключає присутність чітких промальованих ліній і допомагає досягти максимально природного ефекту. Таким чином, нанонапилення брів вирішує головне питання прихильників перманентного макіяжу – пігмент не вицвітає і не змінює відтінок з часом, навпаки, протягом року/півтора року разом з процесом відлущування шкіри і її регенерацією втрачає свій колір і поступово йде в напівпрозору тінь.

Поділись


Новини партнерів