Як носити чорний і не виглядати похмуро

При тому, що чорний має звання кольору №1, ми часто боїмося носити його в повсякденному житті. Якщо зробити все правильно, то можна уникнути неправильних суджень оточуючих.

Додайте принт

Total-black може виглядати по-різному, але важливо, щоб він не виглядав нудно. Боротися з одноманітністю і похмурістю образу допоможе яскравий аксесуар з цікавим принтом. У цьому випадку підійде навіть спірний леопардовий візерунок, який на чорному тлі втратить свої асоціації з вульгарністю.

Розбавте яскравим кольором

Вкраплення кольору – один з найпростіших і вірних способів змінити похмурий настрій образу. Цього разу замість сумки пропонуємо поекспериментувати з шовковою хустиною. Ця невелика деталь не порушить задумки образу, але подарує йому друге дихання.

Носи пояс

У цьому сезоні великі пояса і пояси-корсети на піку популярності, а це на руку дівчатам, які люблять однотонні образи. Є два плюса в такому рішенні: по-перше, цей аксесуар стане прекрасним акцентом лука, по-друге, він підкреслить талію.

Вибирайте красиве взуття

Якщо ви все ж вирішили обійтися без додаткових кольорів, у нас є пропозиція і на цей випадок. Красиве взуття здатне на справжні чудеса, тому будьте готові розщедритися на розкішну пару босоніжок на шнурівці або гостроносі човники. Вони стануть родзинкою наряду в стилі total-black. Все геніальне просто!

Змішуйте текстури

Немає нічого страшного, якщо ви віддасте перевагу скласти образ з речей з бавовни або трикотажу, але чому б не стати більш відкритою до нового? Ми впевнені, що мікс шкіри, замші, штучного хутра, деніму і інших матеріалів кардинально вплине на враження від вашого наряду.

Грайте з пропорціями

Мішкуватий светр і вузькі джинси або вільні кюлоти і halter top – це найпростіші варіанти для експериментів з пропорціями. Нестандартний підхід до силуету – один з ключів до успіху. Однак будьте обережні і дотримуйтеся балансу, необхідного при створенні грамотного монохромного образу.

Покажіть трохи шкіри

Здається, що це очевидно, але багато дівчат уникають цього прийому, боячись показатися занадто відвертими. Згодні, грань між пікантним натяком і вульгарністю тонка. Для цього радимо не дуже балуватися з прозорими речами.

Поділись


Новини партнерів