6 варіантів вечері для тих, хто хоче схуднути

Люди, які хочуть скинути вагу, часто відмовляються від вечері. Однак, якщо ви запитаєте фахівців, вони скажуть вам, що кожний прийом їжі важливий. Та ви можете підібрати для вечері більш легкі та здорові продукти. Це не лише допоможе підтримувати вагу, а і навіть скинути кілька кілограмів, пише Жіночий світ з посиланням на Health shots.

Ось 6 продуктів, якими ви можете повечеряти, якщо хочете схуднути:

Суп. Овочевий суп – це завжди безпрограшний варіант. Просто візьміть свій улюблений овоч, відваріть його у скороварці чи мультиварці з невеликою кількістю води, потім збийте його в блендері. За смаком можете додати сіль, перець, лимонний сік, тощо. Такий суп простий в приготуванні і дуже корисний для кишечника.

Салат. Тут у вас безліч варіантів. Підійдуть салати з овочів, фруктів, нуту, тофу та горіхів. Всі вони містять велику кількість клітковини, яка вкрай важлива для всіх, хто хоче схуднути.

Курка чи риба, приготовані на грилі. Приготовані в пароварці, риба та курка матимуть не надто приємний смак. Однак, якщо їх засмажити, вони міститимуть зайвий жир, який вам зовсім не потрібен. Запікання на грилі дозволяє отримати ідеальний баланс між смаком та користю. І риба, і курка містять багато білка, який робить їх ситними та поживними.

Кіноа. Це насіння містить багато клітковини, білка та важливих для організму мікроелементів. Його можна додавати до салатів, рагу, супів, або просто їсти як окрему закуску.

Сир. Тарілка кисломолочного сиру, можливо злегка посолена та поперчена – це швидка та поживна вечеря, яка забезпечить вас білками та дозволить уникнути здуття живота і проблем із травленням.

Сочевиця. Візьміть трохи сочевиці і відваріть її у воді. Ви можете додати до неї трохи помідорів, кукурудзи, гороху, стручкову квасолю, тощо. Сочевиця містить клітковину та рослинний білок, які роблять її ситною і дозволяють уникнути пізніх перекусів.

Поділись


Новини партнерів