Як зелений чай прискорює процес схуднення

Втрата ваги – це процес, який усі ми хотіли б пришвидшити. Вважається, що допомогти в цьому може зелений чай, особливо коли мова йде про зменшення запасів вісцерального жиру, пише Жіночий світ з посиланням на Express.

Зелений чай містить багато антиоксидантів та флавоноїдів, які можуть пришвидшувати метаболізм, якщо вживати цей напій щодня. Ті, хто мають повільний метаболізм, зазвичай накопичують більше жиру, споживаючи ту ж кількість калорій, як і люди зі швидким метаболізмом.

Інші сполуки, що містяться в зеленому чаї, можуть стимулювати вироблення гормонів, які прискорюють розщеплення жиру. Вони роблять жир доступним для використання в якості джерела енергії.

Також зелений чай містить невелику кількість кофеїну, який є стимулятором, і має здатність покращувати нашу працездатність та прискорювати спалення жиру. В одному з досліджень було встановлено, що вживання чашки зеленого чаю перед тренуванням збільшує кількість спаленого жиру на 17%.

Крім того, зелений чай допомагає пригнічувати апетит, що теж важливо, якщо ви хочете позбутись зайвих кілограмів. Вам легше буде створити дефіцит калорій, без якого процес схуднення просто не зможе початись.

Однак врахуйте, що зловживання зеленим чаєм не принесе вам користі. Ви можете випити дві-три чашки на день, не більше.

Коли ж потрібно пити зелений чай, щоб це допомогло схудненню? Зазвичай експерти радять це робити зранку натщесерце, щоб розігнати метаболізм і отримати заряд поживних речовин.

Однак, деякі дослідження показали, що найкраще вживати зелений час прямо перед фізичними навантаженнями. Це допоможе організму спалити більше жиру, включаючи вісцеральний жир. Тож вибір залишається за вами.

Поділись


Новини партнерів