5 продуктів для сніданку, які допоможуть вам схуднути

Сніданок допомагає запустити обмін речовин та забезпечує нас енергією на увесь день. Правильний сніданок повинен містити багато білка та клітковини, щоб ви довго залишалися ситими та не відволікались на зайві перекуси, пише Жіночий світ з посиланням на Express.

Дослідження показують, що люди, які не пропускають сніданок, в середньому стрункіші. Однак сніданок повинен включати правильні продукти. Ось деякі продукти, які ідеально підійдуть для ситного та низькокалорійного сніданку:

Банани. Це один із найситніших фруктів. Він містить велику кількість стійкого крохмалю, здорового вуглеводу, який дозволяє нам довго залишатись ситими. Крім того, банани містять необхідні нашому організму вітаміни та мінерали. Їх можна їсти цілими, або ж додавати о йогурту чи каші.

Грецький йогурт. Йогурт без наповнювача містить дуже багато білка – на них припадає приблизно 17 г з кожних 100 г йогурту. Також йогурт багатий на кальцій, який пов’язують зі зменшенням кількості вісцерального жиру. Його можна їсти з млинцями або фруктами.

Каша. Крупи містять мало калорій, зате у них багато клітковини та білка, двох речовин, які забезпечують стравам ситність і допомагають контролювати вагу. Вівсянка також містить бета-глюкан, тип клітковини, який допомагає контролювати рівень цукру в крові. Каші можна вживати з фруктам та горіхами.

Зелений чай. Якщо доповнити здоровий сніданок чашкою зеленого чаю, ви зможете спалити протягом дня більше жиру. Сполуки, які містяться в цьому напої, сприяють розщепленню жирових запасів та перетворенню їх на енергію.

Горіхи. Всі типи горіхів містять клітковину, білки та здорові жири, що робить їх прекрасним доповненням до сніданку. Однак, потрібно враховувати, що горіхи досить калорійні, тому варто обмежитись 28 г горіхів на день.

Поділись


Новини партнерів