Яке кухонне приладдя може допомогти вам схуднути

Для схуднення надзвичайно важливе здорове харчування та регулярна фізична активність. Але пам’ятайте – важливо не тільки те, що ви їсте, а і кількість калорій, яку ви щодня споживаєте. Тому, якщо ви хочете скинути кілька кілограмів, без контролю розміру порцій не обійтись, пише Жіночий світ з посиланням на ETimes.

Як не дивно, від того, яке кухонне приладдя ви використовуєте, може залежати і ваш вибір продуктів, і те, скільки ви з’їсте. Ось, які інструменти можуть допомогти вам схуднути:

Шатківниця. Цей інструмент допомагає нарізати овочі на дійсно тонкі шматочки, що дозволяє суттєво знизити калорійність вашого салату. Крім того, за допомогою шатківниці ви можете оригінально оформити свої страви і зробити їх більш апетитними. Тоді їсти овочі стане значно приємніше.

Кухонні ваги. Без них ви не зможете точно дізнатись, скільки калорій ви щодня споживаєте. Ретельний контроль за розміром порцій та калорійністю продуктів допомагає створити загальне уявлення про ваші харчові звички та побачити в них проблеми.

Спіралізатор. Макарони – це смачна і легка в приготуванні страва. Але вони також дуже калорійні. А за допомогою спіралізатора ви можете приготувати овочеву альтернативу макаронам. З типом овочів ви можете експериментувати, цікаві страви виходять з кабачків та баклажанів. Так ви зможете сильно скоротити кількість калорій у ваших стравах, не зменшуючи їх ситності та поживності.

Чайник. Більшість із нас, коли відчуває спрагу, думає про пляшку холодної газованої води. Однак, до більшості газованих напоїв додають величезну кількість цукру, що робить їх дуже шкідливими. Тому краще поставте на плиту чайник та приготуйте більш здорову альтернативу солодкій воді – чай. Якщо надворі спекотно, ви можете приготувати його заздалегідь та охолодити.

Блендер. Без нього не обійтися, якщо ви хочете ласувати зранку фруктовими та овочевими смузі. Такі коктейлі – це найпростіший спосіб збільшити споживання поживних речовин, не додаючи до раціону надто багато калорій.

Поділись


Новини партнерів