Фахівці розповіли про дуже простий спосіб схуднення

Швидше за все на 8 березня багато людей дозволили собі з’їсти щось зайве, тому швидше за все в області живота збунтувався ненависний жирок. А як стверджують фахівці, жирові відкладення в області живота можуть призвести до таких захворювань як діабет, хвороб серця і раку.

Хоча звичайно поки що не винайшли чарівну пігулку від жирових утворень на животі. Та й ідеальної дієти і фізичних вправ від цього теж не існує. Для цього просто необхідно вибрати правильні продукти, які не дозволять вашому організму відкладати жир в цій зоні.

Отже, почнемо з того, що організму просто дуже необхідний білок. Вчені провели не одне дослідження і з’ясували, що харчування з високим вмістом білка, збільшує термогенез, а це значить те, що ваш організм починає спалювати більше жиру.

Також в цій нелегкій справі вашому організму допоможе клітковина. Потрібно постаратися кожен день додавати в свій раціон як мінімум 25 грамів клітковини. Це дуже прості і мабуть доступні кожному продукти: бобові, такі як сочевиця і квасоля; яблука і груші з шкіркою; горіхи та насіння; і хрестоцвіті овочі, такі як броколі і брюссельська капуста.

Також потрібно постаратися відмовитися від необроблених продуктів, в них містяться вуглеводи, які можуть привести до здуття живота і утворення газів в кишечнику. Якщо в організм також буде надходити велика кількість натрію, то це також призведе до здуття живота і натрій почне затримувати воду в організмі, що може призвести до набряків. Намагайтеся додавати в свій раціон натуральні продукти і поступово зменшуйте кількість оброблених.

Жир, який накопичується в зоні живота, називається вісцеральний і піддає організм досить значної небезпеки, тому від нього потрібно намагатися позбутися або ж не допускати його відкладення в цій зоні.

Джерело

Поділись


Новини партнерів