Французькі науковці встановили, які продукти спричиняють появу прищів

Вам докучають вугрі, хоча період статевого дозрівання дано залишився позаду? Нове дослідження показало, що причиною можуть бути ваші улюблені смаколики, пише Жіночий світ з...

ТОП 7 продуктів, які покращують роботу печінки

Дуже важливо уважно ставитися до свого харчування і включити в свій раціон продукти, натуральні компоненти яких покращують роботу печінки і нормалізують її функції. Броколі Один з...

Вчені: прийом вітамінів В пов’язаний з високим ризиком раку легенів

Дослідження показало, що прийом вітамінів B6 і B12 в складі звичайних полівітамінних таблеток може збільшувати ризик раку легенів, особливо серед чоловіків. Вітаміни групи В зазвичай...

Лікарі назвали несподівані фактори, які провокують хвороби печінки 

Багато хто переконаний, що головний ворог печінки - це алкоголь. Дійсно, спиртне вкрай негативно позначається на даному органі. Однак є ще ряд не очевидних...

Медики назвали страви, що провокують ріст ракових пухлин 

Співробітники Массачусетського університету в Амхерсті провели дослідження впливу смажених на рослинній олії продуктів на ріст онкологічних пухлин в товстій кишці. Експерименти на мишах показали, що...

Названа найшкідливіша страва для сніданку

Дієтолог Холлі Кламер зі США назвала страву, яка, на її думку, є найшкідливішим варіантом сніданку. Про це повідомляє Eat This Not That! Фахівець вважає, що...

Вчені знайшли новий фактор ризику COVID-19

Пацієнти з COVID-19, у крові яких виявили високий рівень кортизолу, мають значно вищий ризик появи серйозних ускладнень та смерті. Це результати нового дослідження, яке...

Онкологи назвали тілесні сигнали про початок раку

Визначення раку на ранніх стадіях значною мірою полегшує можливість перемогти хворобу. Які симптоми дозволяють запідозрити рак? Онкологи назвали ряд загальних фізіологічних сигналів, які дозволяють самостійно...

Напої, які можуть скорочувати життя

Вчені зі США провели дослідження, під час якого з'ясували, які напої скорочують термін життя. Автори роботи аналізували дані понад 5 тисяч осіб. Вік учасників охопив...

Британські вчені назвали фактор, що збільшує ризик деменції на третину

Науковці з Університетського Коледжу Лондона стверджують, що ожиріння сильно підвищує ризик розвитку деменції. Особливо це проявляється у жінок, пише Жіночий світ з посиланням на...

Лікарі назвали вісім хвороб, від яких захищає шоколад

Вживання шоколаду може захищати від розвитку багатьох порушень і хвороб. Але це правило стосується перш за все гіркого або темного шоколаду. Саме зараз, після закінчення...

Лікарі попереджають, що пандемія може посилити наслідки цукрового діабету

Наслідки цукрового діабету у світі та в Україні є важкими і посилюються фактором пандемії COVID-19. Про це сказала професор кафедри сімейної медицини та амбулаторно-поліклінічної допомоги...