Фахівці перерахували головні ознаки раку
Таким чином вчені вирішили привернути увагу людини до її здоров'я. Виявилося, навіть невинна втома може дати про себе знати внаслідок появи колоректального раку або...
5 поживних речовин, які підтримають ваш імунітет
Минуло більше року з початку пандемії і підтримка здорового функціонування імунної системи дуже важлива попри кампанії з вакцинації, які розгортаються по всьому світу, пише...
Корисні властивості сочевиці: допомагає при схудненні, хворобах серця, регулює цукор
Сочевиця випускається в декількох варіантах, які відрізняються за кольором, текстурою і смаком. Деякі з найбільш поширених видів включають: чорну, зелену і червону. Зелена сочевиця...
5 звичних продуктів, які роблять нас стрункішими
Щоб у вас була комфортна вага, необов'язково обмежувати себе в їжі - досить просто включити в свій раціон певні продукти, а вже вони самі...
Чи справді яблучний оцет знижує артеріальний тиск та рівень цукру в...
Яблучний оцет застосовували ще давньогрецькі лікарі, а зараз його використовують у найрізноманітніших сферах життя, від прибирання дому до схуднення. Також існують дані, що яблучний...
10 способів посилити метаболізм
Інтенсивність, із якою ваш організм спалює калорії, залежить від метаболізму. Деякі люди мають від природи швидкий метаболізм. Чоловіки, як правило, спалюють більше калорій, ніж...
Що крім алкоголю руйнує печінку?
Не обов'язково зловживати алкоголем, щоб отримати проблеми з печінкою. В житті непитущих також вистачає пристрастей, що поволі руйнують цей орган.
Пристрасть до солодкого. Постійне вживання...
Зелений чай чи чорна кава: що корисніше для схуднення?
Часто можна почути рекомендації пити зелений чай та чорну каву, якщо ви хочете скинути кілька кілограмів. Звісно ж, якщо ви додасте до них молоко...
Вчені з’ясували, як група крові впливає на схильність до раку
Група крові, виявляється, здатна впливати на схильність до раку. У кожної групи крові є певні ризики.
Експерти з медичного факультету Каролінського інституту в Швеції провели...
Дефіцит цього вітаміну в три рази збільшує ризик передчасної смерті
При цьому автори дослідження вважають, що особливо вразливі перед цим дефіцитом діабетики. Такими є результати дослідження за участю 80 000 пацієнтів з Австрії.
Брак вітаміну...
Вчені знайшли зв’язок між розвитком деменції та вживанням обробленого м’яса
Навіть невелика кількість обробленого м'яса здатна суттєво підвищити ризик розвитку деменції. Наприклад, щоденне вживання бекону підвищило ризик розвитку деменції на 44%. Результати дослідження, яке включало...
У ВООЗ назвали основні відмінності між коронавірусом та грипом
Голова Всесвітньої організації охорони здоров'я Тедрос Адханом Гебреєсус назвав чотири основні відмінності між китайським коронавірусом COVID-19 та грипом. Про це йдеться у Twitter ВООЗ.
Згідно...