7 продуктів, які допоможуть підвищити гемоглобін

Майже всі представниці прекрасної статі стикаються з низьким рівнем гемоглобіну. Однак проблему можна виправити самостійно. Головним фактором, який допоможе це зробити, є правильне харчування. Включіть ці сім...

Французький дієтолог перелічує 4 помилки, яких слід уникати при приготуванні салатів

Хороший салат може замінити традиційний обід чи вечерю. За умови, якщо ви готуєте його правильно. 1. Не забувайте про соус Якщо змушуєте себе проковтнути шпинат без...

Шлях до довголіття – збільшення м’язової сили

Дуже часто буває так, що маса тіла людини залишається без змін, не змінюються й об’єми кінцівок, але кількість жиру в її тілі значно збільшується....

Дієтолог назвала найнебезпечніші перекуси у літню спеку

Під час спеки краще відмовитись від перекусів на кшталт тістечок, булочок, солодкої випічки чи шоколаду. Адже така їжа обтяжує шлунок і віднімає у організму...

Створено технологію, яка виявляє тромби

Німецькі дослідники розробили новий інструмент для діагностики невеликих згустків крові у венах та артеріях, які провокують інсульти, інфаркти, легеневу емболію. Це дуже небезпечні патології...

Знайдений захист від хвороби Альцгеймера

Вчені виявили залежність між скандинавської дієтою і зменшенням випадків хвороби Альцгеймера. Дослідженням займалися фахівці Каролінського інституту в Швеції. Про це повідомляє портал LIFE. Дієта складається з риби,...

Лікарі назвали овоч, який здатний замінити ліки від багатьох недуг

Більшість людей вважають здоров'я найголовнішим життєвим пріоритетом. Але навіть при правильному харчуванні і регулярних вправах наші органи з часом занепадають через старіння. Ніби нізвідки...

Це масло виявилося прекрасним лікарством від грибка

Масло лаванди має потужний протигрибковий ефект, виявили вчені. Багато жінок використовують його в ароматерапії, але список корисних якостей лаванди виявився набагато соліднішим! Вчені з університету Коїмбра...

ЗМІ розповіли, що загрожує людям, котрі вже почали вживати кавуни

Цього року сезон кавунів розпочався на місяць раніше, однак лікарі рекомендують не поспішати їх вживати в їжу. Кавуни вже почали з’являтися на ринках, у супермаркетах...

Чому губки для миття посуду небезпечні для життя?

За кількістю бактерій губки можна порівняти з каловими пробами. Губки для миття посуду широко застосовуються в домашньому господарстві, проте, як з'ясувала група німецьких вчених, користуватись...

Що робити, щоб не боліло серце

- Є дані про те, що інфаркт і інсульт останнім часом помолодшали - вони трапляються у людей, яким ледь виповнилося 30-40 років. З чим...

ТОП-10 отруйних продуктів, які ми їмо щодня

До класу канцерогенних (що провокують рак прямої кишки, а також рак передміхурової і підшлункової залоз) онкологічне відділення WHO тепер відносить продукти з червоного і...