
До класу канцерогенних (що провокують рак прямої кишки, а також рак передміхурової і підшлункової залоз) онкологічне відділення WHO тепер відносить продукти з червоного і переробленого м’яса.
Які ж продукти краще не їсти ніколи?
Сирокопчені ковбаси
Небезпека тут в тому, що їх давно ніхто не коптить. Сьогодні виробники використовують коптильні рідини, в яких міститься все той же небезпечний для здоров’я формальдегід. Втім, варені ковбаси не сильно корисніші – їх виготовляють з геномодифікованої сої.
Арахіс
Без імплантації гена петунії він не зберігається, а це страшно отруйна речовина. До речі, комахи арахіс не їдять.
Червона ікра
Підступ в тому, що червона ікра зберігається дуже недовго – і термін її життя значно коротший за час транспортування з тих місць, звідки вона родом. Виходи два – сильно солити продукт або заморожувати. Але є і третій -додати уротропін або лимонну кислоту. На виході виходить формальдегід. “Слабосолона ікра” – це отрута, а ікра сильно солона і морожена безпечніша, але не смачна.
Льодяники, барбарис
Барбарис і інші льодяники жоден виробник не робить без найсильніших хімічних есенцій.
Шпроти
У продукті міститься канцерогенна речовина бензопірен, яка накопичується в організмі і може призвести до летальних наслідків.
Молочні продукти тривалого терміну зберігання
Фахівці стверджують: якщо молоко зберігається до 2 тижнів, то це ще сумісно з життям, а якщо більше – значить в упаковці продукту є антибіотики.
Кавуни
Щоб кавуни з’явилися на прилавках раніше кінця серпня, необхідно дуже багато хімії.
Кури
Бройлерів можна виростити без гормонів росту. Нещасні курчата одержують величезну кількість жіночих гормонів, включаючи прогестерон, а тому їхнє м’ясо стає дуже небезпечним – особливо для чоловіків.
Плавлені сирки
Лікарі кажуть, що такі сирки абсолютно не засвоюються шлунком!
Солодкі газовані напої
Це мікс цукру, хімії і газів. Убивчий коктейль максимально швидко розподіляє по організму шкідливі речовини і миттєво викликає отруєння, яке ми не завжди можемо діагностувати.