Ед Ширан вперше став батьком

29-річний британський співак Ед Ширан і його 27-річна дружина Черрі Сіборн вперше стали батьками. У пари народилася дівчинка, яку назвали Лайре Антарктика. Маля народилося ще минулого тижня, однак відомо про це стало тільки сьогодні. Про радісну подію Ед сам повідомив на своїй сторінці в інстаграм, опублікувавши фото ковдри і маленьких шкарпеток новонародженої дочки.

У мене для вас чудові новини, якими я хочу поділитися! Минулого тижня за допомогою приголомшливої ​​команди лікарів Черрі народила нашу красиву і здорову доньку Лайре Антарктику Сіборн Ширан. Ми абсолютно закохані в неї. Мама і маля відмінно себе почувають, і ми знаходимося на сьомому небі від щастя. Ми сподіваємося, що ви виявите повагу до нашого приватного життя в цей особливий період! Надсилаю вам багато любові і з нетерпінням чекаю, коли повернуся до вас. Ед, – звернувся Ширан до своїх численних шанувальників по всьому світу, які відразу ж почали вітати його в коментарях.

Про вагітність Черрі стало відомо всього кілька тижнів назад завдяки інсайдеру з оточення пари. Приховувати до останнього цікаве положення дружині музиканта труднощів не склало – через коронавірус вона рідко виходила на вулицю і змогла залишитися непоміченою.

За словами джерел, Ед і Черрі були неймовірно раді новинам про вагітність і з нетерпінням чекали появи на світ свого первістка.

З Черрі Сіборн Ед Ширан був знайомий ще з дитинства. Вони вчилися в одній школі, але потім їхні шляхи розійшлися. Через кілька років вони стали зустрічатися. У 2018 року вони оголосили про свої заручини, а одружилися взимку 2019 року.

Явно готуючись до майбутнього батьківства, Ширан в кінці минулого року оголосив про перерву в музичній кар’єрі. Так що тепер він зосередиться на сім’ї і вихованні малюка.

Читайте також: 28-річна дружина Еда Ширана вагітна первістком

Поділись


Новини партнерів