28-річна дружина Еда Ширана вагітна первістком

28-річна дружина Еда Ширана вагітна первістком

29-річний британський музикант Ед Ширан готується увійти в нову для себе роль. Співак і його дружина, 28-річна Черрі Сіборн, стануть батьками.

Поява на світ малюка очікується вже цього літа. Раніше Ед оголосив про перерву у своїй кар’єрі після двох років майже безперервної роботи. Карантин, оголошений через пандемію коронавірусу, Ширан і Сіборн вирішили використовувати з користю для сім’ї. Вагітність коханої музикант приховував до останнього.

Майбутніх батьків ніхто ще не бачив. Більшу частину самоізоляції вони провели в своєму будинку, який знаходиться в Саффолку. «Ед і Черрі на сьомому небі від щастя. Вони дуже схвильовані, але тримають все в таємниці. Ізоляція була прекрасним приводом, щоб багато чого не помічати. Але таємне стає явним, і хвилювання наростає, тому вони почали розповідати друзям і родині», – розповів інсайдер.

Виконавець хіта Shape of You зайнятий облаштуванням простору для малюка. «Вони якраз роблять останні приготування вдома. Дитину чекають влітку. Це дійсно щасливий час. Їх родичі дуже радіють новині, вони чекають зустрічі з новим членом сім’ї», – розповів інсайдер в бесіді з The Sun. Він уточнив, що про своє цікаве положення Черрі сама розповіла кільком друзям в режимі онлайн.

У переддень Різдва 2019 року Ед повідомив мільйонам своїх шанувальників, що взяв відпустку після просування альбому Divide. «Епоха Divide і тур змінили моє життя багато в чому, але тепер прийшов час вийти і подивитися на світ ще раз. Я працюю без перерв з 2017 року, так що збираюся зробити перепочинок, щоб подорожувати, писати і читати. Я відключу всі соціальні мережі, поки не прийде час повертатися», – звернувся тоді до фанатів Ширан.

В той момент натяк на бажання артиста стати батьком зробив його менеджер Стюарт Кемп. «Він не буде довго сидіти на місці, він не з тих, хто любить відпочивати. Але все може змінитися з народженням малюка», – пояснив помічник Ширана. Зараз статки Еда оцінюються в 200 мільйонів фунтів стерлінгів завдяки продажу понад 150 мільйонів платівок в усьому світі. Співак часто відзначав заслуги Черрі, яка працює на гіганта бухгалтерського обліку Deloitte. Жінка тримала фінанси чоловіка під контролем.

Ширан і Сіборн разом вчилися в школі. Вони стали зустрічатися в 2015 році і оголосили про свої заручини в січні 2018-го. «Перед Новим роком я одружився. Ми дуже щасливі і закохані, і наші кішки теж задоволені», – писав музикант. Пару не бачили разом з березня. В останній раз Еда привітали оплесками, коли Черрі грала в хокей з друзями.

Поділись


Новини партнерів